woensdag 3 februari 2010

Sue Wong's Alice in Wonderland dresses

Dé hype van het jaar is de door Tim Burtons verfilming van Alice in Wonderland, die in maart in onze bioscoopzalen te zien is. En het is een trend die velen volgen...
Na mijn bericht over het makeuppalet van Urban Decay voor Alice in Wonderland, volgen er nog juwelen, kleding en make-up in dit prachtige fantasiethema!
Zo ontwierp Sue Wong een jurkencollectie 'Sue Wong for Walt Disney Signature' geïnspireerd op Disney's Alice in Wonderland.
Zo zijn de stukken beïnvloed door de hoofdpersonages en locaties, zoals Alice, the Red Queen, the White Queen, the White Rabbit and the talking flower garden. Ook voor verschillende details en materialen werd ze geïnspireerd door de film.
Een supermooie collectie, met hele mooie stoffen en kleuren. Mijn favoriet is absoluut de lange jurk met print en de jurkjes op de eerste foto! Love them!!

1 opmerking:

  1. ooooh that is so Alice in Wonderland. Great dresses. I am in love!
    *Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.