zaterdag 13 februari 2010

Katy Perry's Proactiv reclamespot

Het Amerikaanse anti-acnemiddel Proactiv strikte Katy Perry en Avril Lavigne als hun nieuwe woordvoeders. De zangeressen treden hiermee in de voetsporen van Vanessa Williams, Kelly Clarkson, Jessica Simpson en Mandy Moore die eerder ook promotie maakten voor het product. Katy Perry gebruikte veel make-up om haar acne te verbergen, en zegt nu in de reclamespot dat ze door dit product er helemaal vanaf is! Je ziet ook voor en na foto's in de spot.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de voor en na foto's niet zo heel erg verschillen in dit filmpje. Maar ik denk wel dat Katy iemand is die er zonder make up stukken minder goed uitziet. Vraag me wel af of ze het echt gebruiken of of dit gewoon enkel een goed betaalde job is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het vroeger al veel opgemerkt dat ze toch een slechte huid heeft, maar er de laatste tijd niet echt meer op gelet hoe ze er nu voorkomt! Waarschijnlijk een goede, dure behandeling bij een dermatoloog gekregen voor de reclamespot, en denk toch ook wel dat het vooral goed betaald dan dat het effectief door dat product werkt!!

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.