vrijdag 23 april 2010

Chanel Inimitable

Na lang twijfelen welke mascara het nu zou worden, waren mijn favorieten toch de Chanel Inimitable en de Covergirl Lashblast.
Na de tip van Tanya keek ik eens in de delhaize voor het merk van Covergirl, maar bij ons vond ik deze dus niet terug (dus moest je nog een adresje hebben? Anders kijk ik eens via het internet).
Ik ging dus de ici paris xl binnen (en had nog een cadeaubonnetje dus het mocht wat meer geld kosten:)) en de Chanel Inimitable en de Dior Diorshow sprongen in mijn oog. Ik vroeg dus eens raad, en de prijs, aan de verkoopster. De Dior was rond de 30€ en zou vooral de wimpers voller maken. De Chanel was rond de 25€ en gaat de wimpers verlengen. Ik ging dus voor mijn favoriet (wat de verkoopster mij ook aanraadde), die dan ook nog ietsje goedkoper was. Joepie, mijn eerste Chanel aankoopje!

Nu, maakt de mascara echt waar wat hij allemaal belooft? Ik keek even op de Chanel website wat ze er allemaal over te vertellen hebben:
'Met één vleugje mascara verkrijg je het allemaal: volume, lengte, gekrulde en mooi gescheiden wimpers. De combinatie van een geraffineerde formule en een uniek borsteltje zorgen voor een weelderige, lang-houdende kleur, zo precies dat elk wimperhaartje, zelf het kleinste, heel mooi uitkomt en gescheiden wordt. Pro-vitamine B5 hydrateert en verzorgt de wimpers om ze soepel en gezond te houden.'
Wat vind ik er nu zelf van? Door het borsteltje is het inderdaad zo dat de wimpers mooi gescheiden worden. Het geeft een mooi subtiel resultaat en je ziet elk fijn wimpertje, wat het ook makkelijk maakt om de onderste wimpers mooi aan te zetten. Ze worden wel iets langer, wat elke mascara wel doet, maar niet om te zeggen spectaculair vind ik. Van veel volume is er ook niet zoveel te merken. Vind wel dat de kleur lang en goed blijft, geeft zeker niet af. Dus ik vind het wel een goede mascara, maar zou ik het opnieuw kopen? Waarschijnlijk niet.

Ik vond het heel moeilijk om een duidelijke foto te maken, maar heb de probeersels er toch even bijgepost:

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je lief berichtje :)

  Hier in Lochristi (oost-vlaanderen) in de delhaize hadden ze het alsinds niet. Ze hebben er eigelijk niet zoveel make-up, enkel wat van l'oreal en van maybelline, maar toch bedankt!

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb CG al gekocht in de Delhaize van Zottegem en Ledeberg (in de kleinere AD Delhaize hebben ze CG bij ons niet).

  Die Chanel Inimitable geeft toch een mooi reultaat hoor vind ik! Mooi gescheiden en niet té, mooi toch? Is dat de nieuwe Inimitable (zilveren randje) of de original (gouden randje)?

  En wow, wat een mooie kleur van ogen heb jij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, denk dat het bij ons een AD Delhaize is, dus zal waarschijnlijk daarmee zijn.
  Het is de original met het gouden randje (wist zelf niet dat er een nieuwere versie was :s), ja ik vind het zeker wel een mooi resultaat!

  Bedankt voor het complimentje :)) xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake