dinsdag 20 april 2010

Citizens of Humanity: Elvis in Graceland

Check out deze nieuwe jeans-items van Citizens of Humanity. Ze zijn geïnspireerd door Elvis en hebben een 'distressed wash' met de toepasselijke naam Graceland, afgewerkt met studs en kruisen die zorgen voor een sexy rock-n-roll look!
Ik ben zeker geen Elvis-fan, maar ik hou wel van de rock-style en van studs. Het vestje is niet echt mijn ding, ook het model vind ik echt niet zo mooi! Maar ik ben helemaal weg van het mini-rokje en ook de skinny jeans vind ik leuk!
What do you think?

1 opmerking:

  1. De jeans vind ik heel mooi! Het rokje ook, maar ik zou het niet dragen want ik sta niet zo met jeans rokjes :) x

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.