woensdag 14 april 2010

Help wanted: I need new mascara, which one?!?

Mijn mascara is bijna op, dus het is weer tijd om een nieuwe uit te proberen. Maar welke?!
Je leest op het internet zoveel en je hebt zoveel verschillende merken die dan vanalles beloven.
Ik wil heel graag een zwarte mascara, die zorgt voor lange, volle wimpers. Zo waren mijn laatste mascara's L'Oreal voluminous carbon black en de Helena Rubinstein Lash Queen Feline, waar ik allebei wel tevreden over ben.

Maar ik probeer wel graag andere dingen uit, om te vergelijken en zien welke het beste bij mij past.
Op het internet komen toch veel dezelde mascara's terug in verschillende reviews en top 10's:
Chanel inimitable/ Clinique high definition lashes/ Covergirl lash blast/ Dior diorshow

Maybelline define-a-lash/ LancĂ´me hypnose

Please help me out! Which one do I choose or let me know the one you use and like!!
xxx

9 opmerkingen:

 1. Ik ben ook megafan van die van Helena Rubinstein! De beste die ik ooit gehad heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Over de HR Lash Queen heb ik veel positieve dingen gehoord maar nog niet geprobeerd. Dior vind ik persoonlijk veel te vlug uitdrogen. Mmm, misschien Clinique eens proberen? Die Inimitable van Chanel (de neiuwe versie) schijnt ook goed te zijn, zo ook de Lash Blast van CG!
  Ik kijk altijd eerst naar het borsteltje, verder haat ik het als hij afgeeft tegen het eind van de dag ;D
  Oja, YSL is misschien ook een optie? Groetjes! Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh help... the mascara issue. I have to confess I am really bad at choosing mascara. I always end up buying one and then just using it up. Not the best way to do it... but the simplest :)
  Good luck to you :)
  *Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog geen van allemaal geprobeerd eigenlijk, ik heb zelf mascara van Gosh :)
  Nog veel geluk ermee trouwens! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor al jullie reacties!! Ik denk dat ik eens de CG lashblast ga uitproberen (@ Tanya, bedankt, wist helemaal niet dat ze dit merk in de delhaize verkochten ;)) en misschien de chanel ook!
  Ik hou jullie nog op de hoogte wat ik ervan vind...

  xxx Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah goed, bedankt! Ga ik ook eens uitchecken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik koop de laatste tijd steeds mascaras met zo een rubberen borsteltje. Dat werkt het best voor mijn wimpers.. ze zijn verkrijgbaar bij verschillende merken (van Catrice tot de duurdere parfumerie merken)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram