dinsdag 11 mei 2010

Sex And The City 2 Book & Soundtrack!

Het komt dichter en dichter bij de nieuwe Sex and the City 2 film en the madness continues met opnieuw een nieuw product, de officiële Sex And The City 2 Book. Het boek geeft de lezers een all-acces tour van hoe de film gemaakt werd, met behind-the-scene verhalen van producer en hoofdpersonage Sarah Jessica Parker, schrijven en director Michael Patrick King, alsook Kim Catrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon. Je krijg er ook een beeld over zowel het filmen in New York als in Marokko, als in het uitzoeken van de locaties en opbouwen van de sets.
In het uitgebreide fashion gedeelde van het boek, krijg je een scene-by-scene look van elke outfit die Carrie draagt in de film, van jurken, tot schoenen tot handtassen, samen met commentaar van SJP herself! Don't you just love it!! I want the book! Kijk al even mee naar enkele voorbeelden uit het boek:
Te koop vanaf 18 mei bij oa. Amazon
Beluister hier ook het nieuwe nummer van Leona Lewis en Jennifer Hudson, 'Love Is Your Color', die als soundtrack voor de satc2 film uitkomt!

1 opmerking:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.