donderdag 27 mei 2010

Stylish Blogger Award

Ik kreeg de Stylish Blogger Award van 2 sweet, stylish girls: Evelien van Missevie en Eva van Eva's Beautyblog. Thx ♥♥ De bedoeling van deze award is dat je 5 'random facts' over jezelf verteld. 1. Ik sta vaak voor mijn overvolle kleerkast en denk 'aahhh, ik heb niets om aan te doen!' 2. Ik ben verzot op chips. Er mag geen zak in huis liggen of die moet helemaal leeg!! Mijn favoriete smaken zijn: Paprika light, heinz ketchup en buggles... Maar als dat er niet is, en er ligt iets anders, smaakt dat evengoed ;) 3. Het tv-programma dat ik elke dag wil zien is Home and Away :)!! En ik kijk ook altijd uit naar de nieuwste afleveringen van One Tree Hill, Vampire Diaries, Ghost Whisperer en The Mentalist. 4. Ik heb echt veel te weinig tijd om te shoppen, en ben dan ook verslaafd aan internetshopping, en ik hou dan van alle pakjes die mr. postman brengt. 5. Als ik ergens ben, hang ik altijd de toerist uit. Ik moet alles op foto vastleggen, en trek er dan ook superveel. Ook thuis neem ik voortdurend foto's van mijn zoontje, dat hij spontaan begint te poseren als hij weer eens een hoge toren gemaakt heeft met zijn blokken :) My nominees for this award are: Kara Cupcake♥, Lies en Yvet cause they are so stylish and I love there blog!!

2 opmerkingen:

  1. Dankje, Petra! Dat is echt superlief van je ^^! Goh, nu moet ik ook zo een paar random dingen verzinnen, damn ^^ Home and away is zo verslavend, ook al kijk ik maar af en toe! Ik was een Geoff/Nicole fan :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ja die eerste is zeer herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram