zaterdag 1 mei 2010

Taylor Swift will be an Easy, Breezy, Beautiful Cover Girl

Country cutie Taylor Swift wordt begin 2011 het gezicht CoverGirl Cosmetics. Ze treed daarbij in de voetsporen van oa. Queen Latifah, Rihanna en Drew Barrymore.

"Taylor is mooi en een inspiratie door haar fantastische stijl. Ze is de perfecte persoon om onze nieuwe, luxueuze 'easy, breezy, beautiful' collectie van volgend jaar te promoten", zegt Vince Hudson van CoverGirl.

Bekijk hier een foto van de fotoshoot voor de campagne, ziet er leuk uit!Ik zou graag de make-up van het merk wel eens willen uittesten. Ik ken het vooral van het programma 'America's Next Topmodel'.

Ook hun website is heel leuk. Naast een duidelijk overzicht van al hun producten, vind je er ook video's voor het aanbrengen van day- & nightlooks, bekijk ze hier.

Hier zie je een overzicht van hun nieuwste producten:

2 opmerkingen:

  1. heel mooie foto! is het make-up eigelijk duur? xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prijzen vallen goed mee. Zo tussen de 4 en 8 euro voor een lipgloss en blush, gemiddeld ongeveer 6 euro voor een mascara en tussen de 2 en 7 euro voor een nagellakje...

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.