zaterdag 12 juni 2010

I ♥ Carrie's Clover Necklace

Gisterenavond ging ik eindelijk kijken naar Sex And The City 2. Ik vond het een heel mooie en leuke film, eigelijk helemaal anders dan de eerste, maar toch even goed! De film begon heel grappig met een flashback naar de 80's, hoe de vier meiden elkaar leren kennen hadden. En de rest van de film had eigelijk wel een mooi verhaal. Natuurlijk trokken ook de kledij, schoenen, juwelen, handtassen, dressings (OMG) ... mijn aandacht! Ik ben helemaal verliefd geworden op een Clover necklace, waarin Carrie enkele malen in de film tevoorschijn kwam. Haar legendarisch 'carrie' necklace is vervangen, en denk dat dit ook wel een populair gewild item wordt! De 'four-leaf clover necklace' is een ketting van Chahan Minassian, met een prijskaartje van $20.000 (slik). De styliste van de film, Patricia Field bracht wel een betaalbare look-a-like op de markt, te koop op haar website.
Ik vond voor jullie ook enkele klaverkettingen:
Asos
Morelatto (amanto)
Juicy Couture
Capricci
Superleuk, en helemaal in de stijl van mijn blog ;), vond ik Charlotte's kookshort, terwijl ze yummie pink cupcakes aan het maken was.
De short is van Jessica Steel, en het is de Audrey's cupcake Apron.
Hebben jullie de film al gezien?

5 opmerkingen:

 1. Ik ben gisteren ook gaan kijken! Helemaal anders dan de eerste film, dat klopt. Vond dat ze hun jaren '80verhaal best wat uitgebreider hadden mogen doen, had daar iets anders van verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I would love to have the cupcakes apron!!! How adorable!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I wonder where did you find all those! Lovely necklace, lovely movie! I lllllllike your blog! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ yours to keep, thanks for the sweet comment.
  On top of the picture you can see the online shop where you can buy it!

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake