woensdag 21 juli 2010

Lollipop Bling by Mariah Carey

Mariah Carey heeft een nieuwe parfumlijn op de markt, Lollipop Bling, bestaande uit 3 lekkere, sweet candy geurtjes, en daarbij de leuke lollipopbling website, think lots of pink, bling and candy, don't we all just love that!!
De inspiratie achter deze lijn kwam door haar nummer 'Candy Bling' en het verhaal achter haar verloving. Ze kreeg namelijk een diamanten ring verstopt in een lollipop ring!!

De 3 geurtjes kregen namen mee van Mariah's liedjes: Honey, Mine again en Ribbon.
Het gele flesje, Honey, wordt omschreven als 'Sun-drenched Sensuality', een bloemen- en citrusgeurtje met een vleugje honing en ananas.
Het rode flesje, Mine Again, wordt omschreven als 'Dangerously Delicious', een combinatie van Chocolate Raspberry en Magnolia.
Het blauwe flesje, Ribbon, wordt omschreven als 'Ravished and Enraptured' (verrukt en opgetogen), een geurtje van blue raspberry gecombineerd met de geur van een mooi boeketje bloemen.
De flesjes zijn alledrie afgewerkt met blingbling en een vlinder-dopje.

Ik vind de flesjes, de website en de foto's superleuk (hoewel ik denk dat er serieus wat photoshop aan te pas kwam, want Mariah Carey ziet er in het echte leven toch uit alsof ze iets meer lollipops gegeten heeft...)

Luister hier naar Mariah Carey's 'Candy Bling' en zie ook de volledige collectie van Lollipop Bling:

4 opmerkingen:

  1. Vroeger was ik een groot fan van Mariah Carey, maar de laatste jaren vind ik haar en haar muziek echt niks meer aan. Dus deze parfum (hoe leuk ie er ook uitziet ;-) ) ga ik overslaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel grappige flesjes, maar ik denk niet dat ik hem aan zou schaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve flesjes zeg!! Ben erg benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram