woensdag 18 augustus 2010

Black Vs. Beige... What to choose?

Ik ging maandagmiddag snel even shoppen in de h&m. Dat gebeurd meestal in mijn uurtje middagpauze, en dan heb ik echt niet veel tijd. Ik grabbel dan vanalles mee dat ik mooi vind, in de hoop dat er niet teveel volk aan de pashokjes staat te wachten. Veel tijd om na te denken en te twijfelen heb ik dan ook niet, en dus nu stootte ik op superleuke blazertjes. Ze zijn echt cute, leuk afgewerkt, en met leopard-print voering, want ik superleuk vind (in het echt vind ik de print iets mooier uitkomen, meer met bruine tinten ertussen). Ze vallen redelijk kort. Ik kon echt niet kiezen tussen het zwarte jasje en het beige, dus ik dacht ik neem ze alletwee mee (ze kosten maar 29.95€), kan nog altijd eentje terugbrengen indien nodig... Wat denken jullie, zwart, beige of hou ik ze gewoon alletwee?

18 opmerkingen:

 1. allebei! je kan ze overal mee combineren:D
  (als het ook qua budget uit komt he:P)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze hebben alle twee wel iets! Op dit moment ga ik voor de lichtere versie. Het hangt er een beetje van af hoe je ze wilt dragen en welke kleren en kleuren je zelf hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhh die zijn leuk! Ik zou voor beide gaan...maar het is natuurlijk eigen keus. Wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei!
  Zwart is zo simpel maar deze is ook super mooi. De ander is wat apparter maar ook heel licht. Ik zou ze allebei nemen aangezien ze allebei altijd van pas komen!

  PS. Volgens mij is er iets mis met de reacties. Als ik op reacties klik kom ik in een scherm, waar ik vervolgens weer op comments moet klikken. Dan krijg ik PRECIES dezelfde pagina als de tekst, en als ik dan een reactie plaatsen klik komt er eindelijk een scherm waar ik een reactie kan plaatsen, beetje een omweg....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik naar de nieuwe wintertrends kijk zou ik voor de lichte kleur gaan, maar als ze je goed staan, waarom zou je ze niet allebei houden? Een zwarte blazer is een klassieker en komt altijd van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hou ze maar allebei ;) K heb ook pas mn eerste beige jasje gekocht (ik had er altijd zwarte) en ik draag m nu zelfs het meest!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor die prijs (wat een schijntje) zou ik ze ook gewoon allebei houden. Want zo'n mooi jasje past bij alles.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zwart kan je met alles combineren... En met beige vast ook wel! Ik zou zelf voor de zwarte gaan, maar that's me ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze alle twee leuk. Voor dat geld zou ik ze beide houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou voor de lichte gaan. Het detai aan de schouders komt er een beetje mooier uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie blazertjes!

  Ik zou zowiezo voor de zwarte gaan, past bij alles en verveelt nooit. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke colbertjes! Ik zou voor allebei gaan. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Dit soort jasjes komen altijd wel van pas. Zijn ze nog van een bepaalde H&M collectie? Ik wil ze eigenlijk ook wel halen....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ok, jullie hebben me overtuigd. Ik hou ze inderdaad gewoon allebei.
  Ze kosten eigelijk geen geld, en je draagt ze allebei op een andere manier en ik vind ze superleuk!!

  @ Laura, raar van die reacties. Heb ik zelf nog niet gemerkt. Laat iets weten moest dat blijven duren, misschien moet ik dan eens mailen naar blogger.

  @ Deb, ze zijn niet echt van een speciale collectie denk ik. En ben er nog maar maandag om geweest, dus liggen zeker nog in de winkel (en de foto's staan ook nog in hun online shop)

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind ze beide ook heel mooi! Kzou ook niet kunnen kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gho vind het heel moeilijk..k kon echt nooit echt kiezen tussen blazers..meestal kocht ik ze dan in verschillende kleurtjes.. :D ! Vind zwart super mooi..je kan het met alles aandoen..ma beige is wel specialer..en dat kleurtje is echt wel in momenteel hé :).. zelf wou ik ook graag een beige hebben..maar stond er niet echt mee :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hou ze lekker allebei ;)

  Xx
  http://smilesarebetter.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram