maandag 23 augustus 2010

Jimmy Choo Uggs Sneak Peak

Begin dit jaar werd het bericht de wereld ingestuurd:
Jimmy Choo en Ugg Australia gaan samenwerken om een collectie van 5 paar schoenen uit te brengen, die in de volksmond al 'chugs' genoemd worden!
Er werd sindsdien al druk gespeculeerd over hoe de schoenen er juist uit gaan zien.
In oktober komt de collectie uit, op beide websites, maar celebrity Nicky Hilton heeft waarschijnllijk al een gratis paar ontvangen, en plaatste op haar twitter-pagina een foto met titel 'Love my new Jimmy Choo Uggs!'
De schoenen zijn het model van de Ugg, in het zwart met fringes en bezet met zilveren sterren, wat toch wel wat een signature detail is van Jimmy Choo. Ze gebruiken veel star studs op bv handtassen en schoenen.
Ben wel benieuwd naar de andere 4 modellen uit de collectie.
Wat vinden jullie ervan? Zou je dit kopen? Er hangt natuurlijk een hoog prijskaartje aan vast, en ook al was dit niet zo, ik zou ze toch nog niet kopen hoor. Ik heb zelf ook nog geen uggs in mijn kast staan, dus ben nog niet fan! Zou er eigelijk wel eens een paar willen uitproberen...

15 opmerkingen:

 1. Ik heb ze wel eens aangehad, lopen wel lekker, maar ik vind ze de meest afschuwelijke dingen. Zou er nooit mee lopen. Bah bah bah!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er een paar (korte grijze), maar deze vind ik toch nét een beetje te opvallend.
  En ik moet wel zeggen, ze zitten zo comfortabel!

  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Normaal vind ik ze niet mooi,
  maar deze zijn wel grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze niet zo leuk, ben sowieso geen Uggsfan, alhoewel ze wel erg lekker zitten.. Zou ze eerder thuis als sloffen dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze UGG's laat ik staan. Ik vind UGG in ieder geval niks voor mezelf. Van de winter vind ik UGG nog wel gaan, maar ik zie meiden er in de zomer mee lopen en dat vind ik persoonlijk echt geen pan...geef mij maar (lekker on-stylish) slippers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag "neppe" Uggs, maar enkel in huis, in de winter. Heel fijn voor mijn koude voetjes! Dus ik zou deze niet kopen wegens te stoer voor mijn knusse thuisgevoel. Echte Uggs vind ik trouwens wel erg duur, maar misschien moet ik toch eens investeren in een deftig paar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit niet echt een top samenwerking. Ben dus niet echt fan van deze uggs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben een Ugg-fan maar van een samenwerking met Jimmy Choo had ik misschien toch meer verwacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eigenlijk heb ik niets met Uggs, maar ik vind deze sterapplicaties wel erg leuk en bijzonder. Maar ja, er zal waarschijnlijk een prijskaartje aan hangen waarvan ik een deel van het nieuwe huis van inrichten. Dus toch maar niet.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben absoluut geen fan van Uggs, maar als ik dan een paar zou moeten dragen zou ik denk ik deze kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I LOVE UGGS!
  als je ze eenmaal hebt gekocht, kun je niet meer zonder. Heb momenteel twee paar. Vind alleen deze van Jimmy Choo niet zo heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tja wat moet je er van zeggen, die dingen heten niet voor niks uggs....Oerlelijk hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hihi ik was echt een ugg hater, totdat ik gister met tegenzin een paar uggs uitprobeerde in een winkel. aaaaaah shit, ze zitten goddelijk! Maar deze "chugs" vind ik er een beetje cheap uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake