donderdag 5 augustus 2010

New stuff

Deze week had ik even wat tijd om te shoppen!! En ik ben overal in huis serieus kasten aan het uitkuisen, dus plaats voor nieuw gerief, haha!! Mac Lipglass Icescape die ik kocht bij de blogsale van Eva's beautyblog, en ben er superblij mee (nog eens bedankt!). Catrice allround concealer, vind ik niet zo goed voor mijn gezicht. Ik gebruik normaal een oil-free concealer, en merkt het verschil nu wel goed!! Sephora pink lipliner. Root Awakening shampoo van John Frieda, ruikt superlekker!! Had de conditioner al eens uitgeprobeerd en is me supergoed bevallen. Ik ben supertevreden van mijn Chanel Inimitable mascara (lees hier nog eens mijn review), maar jammer genoeg is hij bijna op!! Ik kocht dus de Rimmel Sexy Curves, en de Maybelline Pulse Perfection, Vibrating mascara. Welke zou ik eerst gebruiken (want aangezien een mascara ongeveer 3maand goed blijft, doe ik er liefst maar eentje tegelijk open en gebruik ik hem volledig op, als ik er tevreden van ben natuurlijk, anders zou hij wel eens achteraan in de kast kunnen belanden...)? NYX Jumbo Eye Pencil in Milk (and I love it!!) Smoking eye kit van etos, vond de verpakking alleen al superleuk, en heb vandaag de oogschaduw eens gebruikt en vind het supermooi! Nieuwe ringetjes: vlinderring van NewLook, cherry ring en flower ring (late birthday present :)) China glaze lakjes For Audrey en Good Witch? Ben zo benieuwd om ze op mijn nagels aan te zien! Ik deed ook nog een bestelling bij rituals, maar daarover volgt nog een postje!!

19 opmerkingen:

 1. Hele leuke aankopen :). Ik ben ook gek op de milk van NYX. Ik ben helemaal gek op NYX. Ik heb aardig wat van dit merk en ben er super te vreden over. Niet duur en goede kwaliteit. Love love love

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke aankoopjes. Ik was ook van plan om die tube van John Frieda te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie vlinderring! :D

  'For Audrey' van ChG is ook heel mooi, heb je die besteld via internet?

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aanwinsten. Ik vind die kleur nagellak in de foto's van de ringen echt heel erg gaaf.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave spulletjes heb je aangeschaft!Je ringetjes zijn ook cute!Komt er ook een NOTD van de China glaze lakjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. argh! gooi dat palletje van catrice nu al maar weg! ik kreeg er verschrikkelijke uitslag van en het ziet er echt cakey uit ;/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Loyoya's kitchen, ja vind het ook super! Ga eens op de site surfen welke spulletjes ze nog hebben, en welke mij kunnen dienen ;)

  @ Fashion Queen, ja ze ruiken echt lekker! Zeker eens proberen!

  @ Eva, ja! Ze hebben ze allebei bij Enchantra.eu

  @ Adriana, ja één van mijn favoriete kleurtjes. Het is de 'I scream peach' van Catrice, leuke koraal kleurtje!

  @ Rinah, er komen zeker foto's hoor van de nagellak. Ga er vandaag al eentje gebruiken. Een voorkeur om eerst te zien?

  @ Snooze, ja heb het een paar keer gebruikt om te testen, en ligt daar ergens in de kast nu. Goed om te weten dat hij zo resultaten geeft :s

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw leuke aankoopje! Ik heb zelf ook die catrice concealer en vind hem super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. superleuk allemaal! Die ringen ook!

  dankjewel voor je lieve comment. Het eesten is wel goed gekomen. ( het is nu te merken) haha.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke aankoopjes! milk eyeshadow pencil wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, wat een gave spulletjes allemaal... En ohja, vandaag kreeg ik je pakketje binnen! Nog een keer super bedankt ;) Ik moet binnenkort maar weer eens een shop / winlog maken denk ik ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. cute stuff :)

  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuke aankopen, for audrey lijkt me ook super mooi! Heb hem nog steeds niet, misschien toch ook maar eens kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke spullen ! Mag ik eens vragen waar je naar Etos gaat ? Ik kende dat niet en hier bij ons is dat precies ook nergens. Overlaatst wel eens in Sluis geweest en daar was een Etos. Hier in het verre Kortrijk niet zeker :) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke spullen en wat leuke ringen zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super leuke nieuwe items!! :D:D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Jolien,
  In België heb je dat niet de etos (jammer), ik zit hier heel dicht bij de nederlandse grens. Ongeveer 20min rijden, en ga er dan ook vaak boodschappen doen in de albert heijn. Je hebt er dan zo een soort winkelcentrum(tje) met zo de albert heijn, blokker, etos, zeeman en nog zo kleine winkeltjes: juwelen, pralines, kaartjes en boeken, bakker, kapper... Wel heel leuk om eens naartoe te gaan!!
  Vind er altijd leuke spulletjes in etos, zou leuk zijn moest dat ooit naar belgië komen!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake