zaterdag 14 augustus 2010

Wrap bracelet Giveaway

Ik vond de vorige giveaway zo superleuk om te doen, dat er alweer eentje volgt. Geen cupcakes deze keer, maar een leuke wrap bracelet. Na mijn postje over de armbanden-setjes (zie hier) wou ik jullie nog mijn favorieten van het moment tonen, die ik superveel draag. Check it out: Daarbij kwam ik op het idee om nog een zwart wikkelbandje met bedels bij te gaan halen, voor één van jullie! Dus jullie kunnen deze winnen en samen met jouw favoriete armbandjes combineren of alleen dragen, je kan er ook altijd zelf charms bij hangen. Wat moeten jullie nu doen om deze te winnen: - Volg mij via blogger, mijn facebookpagina of via bloglovin. - Post een comment met een request (review, artikel, vraagjes,...) dat jullie hier graag willen zien. - Een linkje op je eigen blog hoeft niet maar zorgt wel voor een extra kansje! For the non-dutch speaker: You can win this black wrap bracelet with charms, just follow me here, on facebook or bloglovin, and leave a comment with a request (review, article, question...) you want to see here on my blog. You can place a link of the giveaway on your own blog, it will give you an extra chance to win! Deze winactie loopt tot 21 augustus, good luck!

23 opmerkingen:

 1. Weer zo'n leuke giveaway! Ik wil al zo lang een wrap armband, hihi.
  Ik volg je via GFC ofcourse, en mijn request is een filmpje? 'Cause I like filmpjes :) Ik zal de afbeelding in mijn sidebar zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke giveaway.
  Ik volg je op blogger. Ik zou het leuk vinden om een artikel te zien over jou lekkerste cupcakes en misschien recepten?!
  Morgen zal ik een linkje op mijn blog plaatsen.

  Liefs, Manon

  p.s. ik ben nog steeds blij met mijn spulletjes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi! Cute armbandje ! Ik heb ondertussen de Rimmel lipgloss waar je een review over schreef in huis gehaald en ben er zeer tevreden over! Dus mijn request is nog meer beautyreviews zoals die van Rimmel of Model in a Bottle. Ik zal de winactie op de facebookgroep van Fashion Feature smijten!

  xx Kimberly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat uiltje is zooo cute!
  Cupcake recepten vind ik ook n goed idee (;

  K zet hier zo een linkje in mn sidebar.

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige Give Away! Ik moe nog 1 volger en dan komt er ook een Give Away bij mij!
  Ik volg jou al, en ik zal zo een linkje op mijn blog zetten! Ik doe dus graag mee! :)
  Liefs Hermiek
  http://hermiek.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke armband, zou ik wel winnen hoor, voor mijn nichtje...

  Liefs,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg je op facebook , en bloglovin

  Ik zou graag recepten van cupcakes zien , botercreme , vullingen , smaken enz

  www.celineschrijft.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg je via Bloglovin' :) En ik lees het liefst artikeltjes over high-end make-up merken :)

  Deze armband is echt lóvely!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk! Ik heb je toegevoegd op facebook en ik volg je al op bloglovin.
  Wat ik wil lezen op jouw site zijn gewoon reviews, reviews en reviews :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zo'n leuke armband!
  Ik zou het leuk vinden om recepten op je blog te zien.
  Ik volg je via bloglovin^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gaaf armbandje...daar wil ik graag een kansje voor wagen. Hmm, wat ik nog op jouw blog zou willen zien, moeilijke vraag aangezien hij zo compleet is :P recepten is wel al vaak gezegd... Misschien extra zoete fotocompilaties van bijv. accessoires met cupcakes of ander zoetigheid. Bijvoorbeeld van etsy shops. Dat lijkt me wel gaaf, want het is daar altijd zoeken naar een speld in een hooiberg, zou handig zijn als iemand een bepaalde categorie appart zou nemen op zijn blog.

  Ik zal je Give-Away vermelden in de side-bar van mijn site.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is leuk! Ik doe graag mee :) Omdat ik altijd nieuwe webshops wil ontdekken zou ik het leuk vinden als je daar een post over zou doen :) Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe mee! Ik volg je nu ook via Bloglovin' (toch maar ff een accountje aangemaakt is toch wel handig). Deel het recept van jouw favoriete cupcake met ons in een review/filmpje/how to met foto's. Vanavond zal ik de winactie vermelden in mijn nieuwsflits rechtsboven in mijn site. Fijne zondag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hee, die heb ik past gekocht! ^^ Wat een leukerd is het he?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het was dat ik 3 weken op vakantie ging maar anders had ik het zonder laptop niet overleefd (gelukkig had ik wel een mini laptop dit ontzettend traag is).

  Zelf vind ik revieuws van producten niet meer zo orgineel en zou ik graag wat meer gewone artikelen willen lezen.
  Verder vind ik foto-berichten makkelijker te lezen dan alleen tekst.

  Ik volg je op bloglovin, moet ik hier nog een printscreen van sturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jouw winactie staat nu in mijn nieuwsflits (rechtsbovenaan mijn site) groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi leuke give away ik doe graag mee en ik zie het liefst je recepten
  yara van www.yara-diy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele leuke armbandjes <3
  Helaas kan ik niet tegen die armbandjes want dan krijg ik pukkeltjes op mijn arm. Ik heb er heel veel.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw! Super cute!! I like them!!

  Ik volg je al en kom echt super vaak langshoppen!! Wat ik graag nog meer zou willen zien zijn foto's van je outfits/looks en persoonlijke dingetjes zodat we je nog beter leren kennen!


  Keep the good work coming! <3
  Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. great bracelet!

  http://mypointmystyle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi ! Ik doe mee ! Mijn request is wat tips en ideetjes rond make-up en juweeltjes. Ook tips rond leuke winkeltjes zijn welkom !

  Groetjes Jolien

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nou, dat linkje staat er al op. Ik lees heel graag fashion posts en dan vooral persoonlijke. Wat kocht jij, wat draag jij? Maar eigenlijk is een mix van alles nog het leukste, doe dus maar gewoon verder zoals je bezig bent.
  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat gave winactie
  VAn alles wat
  Ik volg je via blogloving

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake