donderdag 16 september 2010

Nieuwe Massimo Dutti Flagship Store Brussel

Een nieuwe Massimo Dutti opende gisteren zijn deuren in de Louizalaan te Brussel. Dit werd 's avonds dan ook feestelijk gevierd, lekkere hapjes, leuke muziek met een optreden van Amatorski, modellen die de mooie kleding showden, maar vooral ook veel volk! De winkel bestaat uit twee verdiepingen, de vrouwenafdeling op het gelijkvloers en de mannen-, kinder- en babyafdeling op het eerste verdiep. Hou belmodo.tv in de gaten, want volgende week verschijnt daar een videoreportage van de opening. Ik heb niets gekocht, het was echt te druk om alle mooie kleding goed te zien, laat staan te passen, dus ik ga zeker eens terug om de nieuwe collectie uit te checken.

7 opmerkingen:

 1. massimo dutti verkoop wel hele mooie dingen, leuk!
  me love flagshipstores hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehhh dat is nog eens chic winkel, ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaah die winkel ziet er super mooi uit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit, maar ik twijfel een beetje of dit wel mijn stijl is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat we elkaar altijd nipt missen! :(

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Jammer dat ik niet uitgenodigt was!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake