donderdag 28 oktober 2010

My Private Cointreau Coffret by Dita Von Teese

In de winkels vind je al volop kerstartikelen terug, van kerstbomen tot decoratie, kaartjes en zingende sneeuwmannen. Misschien ben je nog niet aan het nadenken wat je allemaal als cadeautje onder je kerstboom kan leggen dit jaar, maar ook de winkels zullen volgen met speciale feestpakketten om hun artikelen te verkopen. Cointreau pakt dit jaar wel met een heel speciale cadeaubox uit, een limited edition cocktailbox, die tegelijkertijd een juwelenkistje is, ontworpen door niemand minder dan Dita Von Teese. De prachtige roze koffer doet helemaal denken aan Dita Von Teese: stijlvol, uniek, glamoureus, elegant..., en met een gouden sleuteltje kan je al je bezittingen er veilig in achterlaten. Ik drink helemaal geen alcolhol, maar voor de juwelenkoffer alleen al wil ik hem supergraag hebben. Ik ben al even op zoek naar een mooi koffertje voor mijn juwelen. En ook de glazen en roze cocktailshaker zouden wel mooi staan in mijn kast. Nu nog iemand vinden die de drank wil uitdrinken... Kijk ook even mee naar het behind-the-scene filmpje van de fotoshoot: De koffer kan je kopen in Antwerpen bij Baby Beluga of in Brussel bij Mademoiselle Jean. Deze zal 250 à 300€ kosten. Wat vinden jullie ervan? Oh ja, vergeet niet mee te doen aan mijn giveaway, je hebt nog 2 dagen de tijd om een leuke Icecream Lipbalm te winnen.

16 opmerkingen:

 1. Mooi juwelendoos inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! En hij ziet er echt groot uit! Het overwegen waard... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Super chique!! Ik vind het er echt super leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh super leuk!

  Dat wil ik echt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat juwelenkistje heeft wel wat weg van de mijne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben mijn papa aan het proberen te overtuigen om hem te kopen.
  Als het gaat lukken is een andere zaak. :D
  Die is zo mooi!
  Ik heb echt een zwak voor juwelendoosjes!

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik stel mij kandidaat om het flesje leeg te drinken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Latanie, hihi!!

  @ Krizia, hopelijk lukt het om je papa te overtuigen ;) Ga dat ook eens proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Denim Divas, De koffer kan je kopen in Antwerpen bij Baby Beluga of in Brussel bij Mademoiselle Jean.
  Deze zal 250 à 300€ kosten.

  groetjes
  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Informatief stukje; Ik mis alleen waar je het kunt kopen in NL?
  Ben al een tijdje op zoek naar verkooppunten.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram