zaterdag 2 oktober 2010

Vogue Girl teddydeer

Ik liet jullie ooit al eens kennismaken met de nieuwste en schattige producten van Vogue Girl. Ik kocht toen het schattige setje met lieveheersbeestjes (kijk hier nog eens) en vond het erna eigelijk wat jammer dat ik die met de schattige bambi's ook niet meegenomen had. Nu liep ik onlangs in de winkel, en yeay, ze hadden terug nieuwe setjes. Ik kocht deze maal de 'teddydeer' reeks, met schattige afbeeldingen van hertjes met bruin, roze en blauw. Ik betaalde iets van een 5-6€ (weet het niet precies meer) bij etos, en kreeg daarvoor een parfum-deo, een parfum-douche en een superleuke blikken doos. Het heeft een heerlijk geurtje van cassisbessen en bloemen, en het is echt verfrissend ook. En ik vertelde jullie hier van de make-up kwasten die ik won, en dat ik een plaatsje zocht om ze te bewaren. Ik heb helemaal ook geen toilettafel waar ik ze makkelijk open kan op laten staan, dus gebruik ik mijn nieuwe blikken doos, ze passen er juist in en er is plaats voor nog meer ;) Cute or what??

15 opmerkingen:

 1. @ Isabella, oh vergeten bijzetten, ik heb het bij Etos gehaald (in Nederland), weet niet of ze deze sets ook ergens in België verkopen, in Action bv vind je ook wel producten van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vogue heeft vaak van die leuke dingen, handig je opberg systeem voor je kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja echt schattig :) en ook handig om dingen in weg te steken! alleen jammer dat die winkel zo ver is... eens in de action in lochristi kijken dus ;) hihi xx Josie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die bambi's zijn zo lief en lekker retro, mooi setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die verpakking altijd zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oo zo mooi zeg ! In action zeg je ? Nog nooit gezien eigenlijk dat ze dit daar hebben ! Etos bestaat wss alleen maar in Nederland hé ? Ik ben overlaatst in Sluis naar Etos geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. kei schattig!
  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OMG those things are too cute!
  BAMBI is so lovely.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt wel schattig! en zo'n blikken doos is altijd handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, ik vind het geweldig schattig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Jolien, ja Etos hebben ze jammer genoeg juist in Nederland. In action hebben ze producten van dit merk. Deze reeks heb ik er nog niet tegengekomen, maar kan misschien nog komen. En ze hebben altijd wel leuke verpakkingen vind ik.

  @ Josie, zal er eens eentje meebrengen voor mijn nichtje als ik de volgende keer ga:D

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram