vrijdag 19 november 2010

Love the look: Harry Potter Lace

Emma Watson's outfit op de premiere van 'Harry Potter And The Deadly Hallows' op 11 nov. in London is absoluut niet onopgemerkt voorbij gegaan. Ze zag er stralend, elegant, glamoureus en ook sexy uit in haar zwarte, kanten mini-jurk, met verenrokje!! Helemaal anders dan hoe we haar zagen op de 6 vorige premieres. De actrice, die Hermione Granger speelt in de Harry Potter films, verklaart ook dat deze make-over haar eigen keuze is. Ik vind het haar echt leuk staan. En misschien is een lace-dress/top wel een leuk idee voor de feestdagen. Ok, het verenrokje is er misschien net iets over, maar bij haar past het wel. Hier enkele ideetjes: only/mango
asos/asos/h&m
vero moda/missguided
Wat denken jullie ervan? Zouden jullie zoiets dragen?

7 opmerkingen:

 1. Jeetje kleine meisjes worden groot! Ze is echt al een hele dame geworden.... Ik vind het erg mooi voor op de catwalk, maar zie mij er zelf niet in lopen! Misschien als ik ook maatje 36 had ^_^

  Liefs Ilja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd kleine meisjes worden groot! Het staat haar erg goed, haar kapsel en jurkje. Ik zou wel zo'n jurkje willen dragen, dan is foto 1 meer mijn stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze is echt een knappe verschijning. Ik vind haar haar ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze was inderdaad echt mooi op de red carpet ! :) Pittig kapsel en jurkje :) Zou zelf ook wel zo een gelijkaardig jurkje willen dragen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het jurkje van Vero Moda erg tof! Ik denk dat ik het zou dragen met kerst ofzo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het prachtig, maar op de vorige premières zag "hermelien" er ook stralend uit vond ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een hele mooie look! En Emma is zooo mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.