zondag 19 december 2010

Love the look: Burlesque fur

De film Burlesque komt vanaf 22december in onze bioscopen. En hoewel de hoofdrolspelers Christina Aguilera en Cher zijn, speelt ook Kristen Bell een rol in de musical. Voor de promo tour reizen de acteurs en actrices de wereld rond, zo waren ze vorige week in Berlijn en daar viel me vooral de outfit van Kristen Bell op. Ze droeg een faux (I hope) fur vest met daarop een camelkleurige rok en zijden zwarte blouse. Ze combineerde die met zwarte knielaarzen en een grote cocktailring. Misschien niet een echte rode-loperoutfit, maar daardoor wel meer draagbaar voor ons. Ik vind vooral het vestje superleuk. Ik ben al lang op zoek naar zoiets, vind het altijd zo leuk staan! Do it yourself (klik voor grotere afbeelding) Die van Missguided is één van mijn favorieten, en die van Zara is een trui met fur kraag, en ik vind hem supermooi! Wat denken jullie van deze look? Zouden jullie gaan voor een faux fur vest?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het erg leuk, maar zelf zou ik het niet dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel mooi! En gepast met dit weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er wel leuk uit, alleen ben ik tegen bond dragen (persoonlijk naar mij bedoeld hoor), ook al is het imitatie. Dus dit zal ik ook niet dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat vestje van topshop ziet er leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een vriendin heeft ook zon vestje, staat erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake