woensdag 5 januari 2011

Cupcake Organic Frankincense & Orange Repairing Day Cream

Ik liet jullie hier al kennismaken met de producten van Cupcake Organic Divine Skincare. Ik testte deze producten voor jullie uit, en deel vandaag mijn ervaringen over de oranje versie van het product: Frankincense & Orange Repairing Day Cream. Ik koos het eerst voor deze, vooral omdat we volop in de winter zitten. Het is een dagcréme die de huid beschermt en droge huid herstelt. Dus ideaal voor een winters velletje. Ik heb een hele gevoelige huid, en mag niet eender welk product op mijn gezicht smeren, dus ik had een beetje schrik. Maar dat is helemaal niet nodig, de producten bestaan uit natuurlijke en organische materialen en zijn dus geschikt voor alle huidtypes. De Frankincense & Orange is een herstelde dagcréme met Lemon Grass, Ginger en Vanille Beans die de droge en mature huid beschermt en hersteld. Het herstelt de huid en maakt ze zachter, helpt de glimmende huid te balanceren en doet de huid ontgiffen. Ideaal ook voor een vermoeide huid. Ik ben heel tevreden met het product. Het ruikt heel fris, denk citrusgeurtjes, en het helpt ook om mijn droge huid te verzachten. Zoals nu met het koude weer, had ik hele droge huid bv boven mijn ogen, en na enkele keren deze créme te gebruiken was dit volledig weggetrokken. Ook de textuur voelt heel aangenaam en het wrijft makkelijk open. Heeft wel even tijd nodig om in de huid te trekken, het is niet storend maar best toch niet direct je make-up erna aanbrengen. Je kan dit product vinden in de webshop van Cupcake Organic voor £16. De 3 andere producten uit het gamma komen binnenkort ook aan bod als ik ze uitgebreid heb getest.

14 opmerkingen:

 1. Ziet er een fijn product uit! Eens kijken of ze ook iets voor de gemengde huid hebben :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke verpakking!
  Ik ga ook eens rondkijken op hun website! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heel leuk uit! Wel niet zo goedkoop precies. Achja, goed dat hij helpt dan!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuk
  idd jammer dat het zo duur is
  ik ga ook maar eens op de site kijken!!
  follow back?

  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit product klinkt als mijn redder in nood! Ik heb zo'n droge huid,niet normaal. Helaas ook in mijn gezicht. de geur lijkt me ook heerlijk!
  Is de prijs inclusief verzendkosten of exclusief?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt superfijn! Leuke verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt goed, eens snuffelen op de website!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt wel goed! :) Bedankt voor de review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt heel goed, ben benieuwd naar de andere producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk, zal deze misschien ook aanschaffen, dank u voor uw ervaring mee te delen x

  www.thefashionmom.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Deb, heb even nagekeken op de website, blijkbaar komen er nog £11 verzendkosten bij, wat ik wel veel vind. Heb even een mailtje gestuurd of dit klopt!! Ik hou je nog op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me erg fijne producten, En de verpakking ziet er ook goed uit. Alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Deb, ik had even een mailtje gestuurd om het te checken, en blijkbaar zijn deze producten binnenkort verkrijgbaar bij de nederlandse webshop enchantra. Wanneer het zover is hou ik jullie zeker op de hoogte!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram