zondag 20 februari 2011

NOTD: Bourjois Tangerine Fatal

Hier ben ik nog eens met een nail of the day.
Het was een tijdje geleden dat ik nog eens een nieuw lakje gekocht heb, en meestal heb ik het nogal voor roze lakjes, maar nu ging ik echt voor een zomers, zonnig lakje.
Ik kocht het lakje Tangerine Fatal (33) van de So Laque Ultra Shine collection van Bourjois.
Het is een mooi koraal-oranje kleurtje, en ik vind het heel zomers en leuk.
Het heeft echt een mooie afwerking en glans.
Ik heb hier twee laagjes aan, bij een eerste laag is hij nogal redelijk sheer, dus twee is wel aan te raden om hem mooi te laten dekken en egaal te maken.
Volgens Bourjois houdt hij tot 7 dagen lang, maar in realiteit is 7 dagen toch iets teveel van het goede!
Ik kocht deze week ook een leuk koffertje voor nog geen 3€, en gebruik het nu voor mijn nagellakspulletjes, dus vond het wel eens leuk om jullie ook te tonen.
In het bakje bovenaan zitten al de verzorgingsspulletjes, die kan je er dan afnemen, en onderaan zitten dan al men favoriete lakjes. Jammer dat je dan wel de kleurtjes niet kan zien, maar vind het wel handig. Als ik men nagels moet lakken hoef ik gewoon maar het koffertje erbij te halen.
Wat denken jullie van het kleurtje? En gaan jullie ook al voor een zomers kleurtje?
En hebben jullie ook een nagellakopbergsysteem?

16 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! En zo handig, al je nagelspulletjes samen! Ik zet ze in een Ikea-organizer, samen met de rest van mijn make-up (hoewel het wel krap wordt :D )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kleurtje! Krijg er echt zin van in de zomer. Ik heb ook verschillende koraalkleurige lakjes in mijn stash. Het is een heftig kleurtje voor jou doen of niet ;-) Hoe lakt Bourjois eigenlijk? Een aantal jaren geleden had ik een lakje van Bourjois en die was heel stroperig en droogte veel te snel. Daarna niks meer van gekocht.
  En het koffertje is te gek! Ik wil er ook een, mag ik vragen waar je die hebt gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Deb, ik vind het wel goed lakken, helemaal niet stroperig of zo. Droogt niet zo snel, wat ik niet altijd even handig vind. Maar ik ben wel tevreden met de kwaliteit om te lakken. Hopelijk blijft dit zo, bij sommige merken veranderd dit wel als je ze even hebt. Het is ook mijn eerste lakje van dit merk.

  Het koffertje kocht ik bij Loods 3 (je hebt ook loods 5 maar bij ons in de buurt is het 3), zo een beetje een winkel waar ze wat vanalles hebben, huishoudgerief, decoratie... Ze hadden het in nog kleurtjes en vond het wel leuk en handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks...helaas is zo'n winkel hier niet voorhanden. Ik wilde nog zeggen dat ik je ring super mooi vind :-) Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur zeg!
  Krijg gelijk zin in de zomer. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi kleurtje!
  ik ben altijd jaloers op mensen wiens nagellak na een tijdje nog mooi blijft... Ik hoef maar eens een zware zak te versleuren en mijn nagellak is om zeep, ik weet NIET hoe ik het doe hahaha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik tijdens de winter ook wel af en toe eens een zomers kleurtje, maar onbewust trek ik mss toch wel eerder naar de donkere kleuren :)
  Toch vind ik dat het zeker kan! Ik heb geen nagellakopbergsysteem, ze slingeren overal een beetje rond (oeps)!
  brunetteblogging.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuke kleur, echt perfect voor goed weer :)
  Ik heb gewoon een doos met mijn nagellakjes in. Die van jou vind ik wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag dit lakje ook nog liggen in de schappen, maar zat te twijfelen om dat ik al beest veel rode lakjes hebt. Maar dit is zeker een zomerse kleur! Zelf heb ik ook een opbergsysteem voor mijn lakjes, die jammer genoeg vol begint te raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het kleurtje erg mooi, zo zomers! Ik gebruik voorlopig een mandje waar ik alle nagellakspullen in stop, maar zo'n koffertje lijkt me wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bourjois is fijn!
  Ik heb al m'n nagellak in zo'n doos zitten waar je je parfum in krijgt als je een set krijgt ^^
  Maar die is eigenlijk ook te klein...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram