Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bestelling Sans-online

Ik liet jullie hier al eens kennismaken met de webshop Sans-online.
Het is een webshop met casual merkkleding voor vrouwen en mannen, met merken zoals Only, Vero Moda, Vila, Esprit, Pieces en nog veel meer.
Ik deed er vorige week mijn eerste bestelling. Ik koos voor twee items van het merk Only. Dit is één van mijn favoriete merken.
Ik ging voor een leuk jurkje met een gestreept bovenstuk en een donkerblauw effen rok met een elastiek in de taille. Ik vind het een superleuk kleedje en ik kan niet wachten tot het beter weer word om aan te trekken! Kleedje kost 29,95€.
Dan ging ik ook voor een zwarte chino van Only. Zo een model stond al langer op men verlanglijstje, en het stond in de shop voor 29,95€ ipv 39,95€ dus twijfelde ik niet langer. Het is een katoenen broek met plooien aan de voorzijde. De broek loopt recht en zit bovenaan iets losser.
Ik ben nog altijd niet echt overtuigd of dit model me wel echt past. Ze is precies ook wat te lang voor me, en ik ben gewoon van skinny's te dragen!
Ik bestelde het in het weekend, nl. zaterdagmorgen, en had het dinsdag al in huis. Het kwam toe in een mooie stoffen tas die je nog kan nagebruiken.
En vanaf 40€ betaal je geen verzendkosten naar België ipv 7€.
Hebben jullie al ervaring met Sans-online? En wat vinden jullie van mijn aankoopjes?