zaterdag 12 maart 2011

No more excuses

Een tijd geleden krijg ik verschillende haarproducten opgestuurd voor gekleurd haar. Aangezien mijn haar niet gekleurd is was ik nog niet uit wat ik er nu precies mee zou doen en bleven ze hier maar wat staan. Ik heb al langer eens het idee om men haar te kleuren, geen drastische verandering maar toch een kleurtje erop. Ik bleef toch nog even twijfelen, maar toen de nieuwe kleurshampoo Perfect Mousse van Schwarskopf in de bus viel, heb ik nu geen excuses meer. Ik koos de kleur chocoladebruin, aangezien dit toch het meeste aanleunt bij mijn eigen haarkleur, maar misschien een iets warmere tint heeft. En aangezien mijn haar redelijk lang is, vind ik dat er nu een enorm kleurverschil is met het onderste en het bovenste haar (het onderste heeft allicht al een paar zomers meegemaakt), dus alles in eenzelfde kleurtje zal misschien iets mooier uitkomen. Zo ziet men natuurlijke haarkleur er nu uit: Dus binnenkort mogen jullie zeker een verslagje lezen van mijn ervaring met de Perfect Mousse. Wat denken jullie van het kleurtje? En ga ik ineens ook voor iets korter haar (lees: een klein beetje meer af dan gewoon de puntjes) en een rechte frou?

17 opmerkingen:

 1. Wauw, staat je echt mooi!
  Ik ben zo jaloers op je lange haren :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Stiene, dit is mijn natuurlijke kleur hoe het er nu uitziet!! Ik moet het nog gaan kleuren hoor, maar ik post dan zeker nog wat foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoaaah. Dat ziet er echt zo'n mooie, dikke pak gezond haar uit. Officieel jaloers. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mijn mams had de perfest mousse gekocht omdat het zogenaamd niet zou druipen. Bij mn mams droop het zwart als een gek langs haar gezicht. Hoe was jou ervaring?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Petra!
  Eerst en vooral een goede keuze als dit je eerste maal is dat je ja haren zult kleuren, anders ga TE drastische verandering hebben en ga je misschien spijt hebben...

  Ten tweede, ga je echt je lange haren laten knippen? (ik weet het wel, soms heb je verandering nodig) heb een paar weken ook mijn lange haren redelijk kort moeten laten knippen omdat mijn haren aan de punten en verder heel droog en kapot was. Beter een korte gezonde dos dan een lang ongezonde dos nietwaar :-)

  Ben benieuwd en ik kijk er naar uit :-)

  Groetjes
  Shehla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou je haar gewoon zo laten, maar wel eens kleuren ;)
  Maar dus niet afknippen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi petra,de shampoo's van loréal zijn prima toegekomen en ruiken fantastisch!! Mercikes !! Ik vind de perfect mousse heel goed ,heb al verschillende grijze haren en het dekt goed en lang !! Succes ermee ..
  Grtjs
  Cathy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh ! je hebt prachtig mooi lang haar, ben benieuwdxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaw, wat heb je prachtige haren! Ik denk dat de mousse die je koos het kleur levendiger zal maken en niet echt veranderen, doen dus! Van de lengtes zou ik afblijven, maar een rechte frou zou je prachtig staan.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ dl.blogspot, oh nee, nu doe je me schrik krijgen :) ik heb ze nog niet gebruikt, één dezer dagen zeker! Ik hou je op de hoogte!!

  Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties, veel zal er dus niet vanaf geknipt worden hoor :)

  @ Lotofstyle, ik twijfel altijd voor een rechte frou of gewoon een pony. Heb ervoor wel al een rechte gehad, zou nog wel eens willen proberen!

  @ Cathy, veel plezier ermee! En leuk om horen dat de color mousse jou bevalt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw, het staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, het staat je echt goed en mooie lange haren heb je trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi haar! Nu, eerlijk: als je je haar nog nooit gekleurd hebt zou ik in eerste instantie afraden om ermee te beginnen. Eenmaal je begint, ga je niet meer stoppen (omdat de kleur afgaat, je uitgroei krijgt of moet bijkleuren) & uiteindelijk is je haar op deze manier veel gezonder. Ik zeg dit enkel omdat ik er jaren geleden ook ooit mee begonnen ben, maar daar nu wel een beetje spijt van heb. Langs de andere kant, blijft het wel leuk om af en toe eens iets anders uit te proberen :)

  brunetteblogging.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben benieuwd hoe het na het kleuren eruit ziet. Ik vind je haar wel super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben benieuwd! Je hebt sowieso al mega mooi haar :) Doet me er trouwens aan denken dat ik ook nog es mijn haar moet laten bijkleuren, ik hou van een warmer tintje

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake