maandag 4 april 2011

Forever21 Innocent Meadows

Ik ben helemaal fan van Forever21, hun kleding is supermooi en betaalbaar, en op hun foto's is het altijd zo leuk gecombineerd. Met de collectie Innocent Meadows zetten ze leuke lente-items extra in de aandacht. Denk aan sweet florals, jeans shortjes en schattige tasjes, speciaal voor de lente. Kijk eens eventjes mee: Ook de Love21 heeft leuke spring-items in zijn collectie: Ik kan alvast niet wachten tot Forever21 eindelijk zijn deuren opent in Belgiƫ, ik hou jullie op de hoogte wanneer dit precies zal gebeuren! Wat denken jullie ondertussen van de items? Gaan jullie ook voor bloemetjes in je outfit met dit lente-weertje?

9 opmerkingen:

 1. Oooh, wat een leuke lente items :D Kan ook niet wachten tot ze openen in BE, it's almost there :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige collectie
  ik bezoek hun site regelmatige

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja die gingen er toch eentje openen in Antwerpen en in Brussel zeker? Zalig gewoon! Ben ook al maanden aan het wachten, hoop dat het snel zover is! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan ook echt niet meer wachten :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh dat ziet er nog eens leuk uit! Ik ga flink in slaan in NYC bij F21, vooral heel veel jurkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik MOET die HELE love21 collectie HEBBEN! O.o x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan ook niet wachten tot F21 opent!
  Ik zie zoveel schattige dingen in deze post. :D

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram