woensdag 13 april 2011

Revlon Scented Nail Enamel

De geur van heerlijke cocktails en tropische bestemmingen... op je nagels. Binnenkort is het mogelijk!! Revlon komt met een nieuwe limited edition nagellakjes op de markt, de Scented Nail Enamel. Het is een leuke collectie van kleurrijke nagellakjes die, zodra ze opgedroogd zijn, ruiken naar heerlijke zoete en zomerse geuren. Zo heb je: Bubblegum, Mad About Mango, Peach Smoothie, Coconut Crush, Ocean Breez, Pretty in Papaya, Beach en Passion Fruit. De nagellak bevat Revlon's exclusieve zijde-prote├»nefilter, wat zorgt voor egale nagels , zonder blaasjes en strepen, en het 'Film Forming System', voor een krachtige bescherming tegen het afbladeren van nagellak. Ik heb al twee lakjes van Rimmel die ook een geurtje hebben, Strawberry Fizz en Cranberry Zest, en ik vind die superleuk en ze ruiken heerlijk. Die kleurtjes van de nieuwe Revlon vind ik heel mooi. Maar oh, wat zou ik het superleuk vinden met nagels die ruiken naar bubblegum of Coconut. Ik ben echt benieuwd naar alle geurtjes!! De Scented Nail Enamel is een limited edition en is verkrijgbaar vanaf mei 2011 bij oa. Galleria Inno en bij Planet Parfum voor de prijs van 8,95€. Wat denken jullie ervan? En voor welk geurtje zouden jullie gaan?

9 opmerkingen:

 1. Oooh, die lakjes klinken zeer leuk en interessant :D Bedankt voor de tip ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo tof! waar halen ze het toch! ik denk dat ik voor de witte zou gaan aangezien ik een zware nagelbijtster ben zijn mijn nagels niet geschikt om felle kleurtjes te dragen! (wat ik wel jammer vind) dus ben benieuwd welke geur bij de witte zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit heel interessant! Ik ga deze zeker besnuffelen. Zulke geuren zouden voor mij letterlijk een verademing zijn ipv vieze sterke chemische geur van nagellak.

  Ps. In een klein filiaal van Douglas in Utrecht hadden ze DKNY Summer editie ook al niet :-( Had geen tijd om de grote te bezoeken in mijn pauze helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk! dat is eens wat anders dan die stinkende nagellakjes!

  btw: die grote cupcake pot komt van Fallen Angels in Gent ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent niet de enige die benieuwd is.... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik ben echt benieuwd! En gaan ze in Belgi├ź en Nederland verkrijgbaar zijn?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Marie, ja hoor!! Vanaf mei bij Inno en Planet Parfum... Jeej :)

  @ Pink Butterfly, de witte zal denk ik de coconut zijn :). Misschien toch eens een kleurtje opdoen, zal je misschien minder snel op je nagels bijten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh heel leuk! De namen klinken veelbelovend! Ik zou ze wel allemaal willen hebben als ik ze hoor!

  xx Kimberly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zien er erg leuk uit!
  Jammer dat je het bijna nergens kunt krijgen..

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram