vrijdag 29 april 2011

Swarovski ♥ Hello Kitty

Gisteren ging ik de hele dag naar Antwerpen, er waren persdagen, dus de verschillende PR-bureau's zetten dan enkele dagen hun bureau's open om de nieuwste collectie voor deze herfst en winter voor te stellen.
Ik bezocht een aantal bureau's (heb ze lang niet allemaal kunnen bezoeken wegens tijdgebrek) dus ik heb jullie veel leuke dingen voor te stellen.
 
Vandaag wil ik jullie de nieuwste Swarvoski collectie voorstellen, in samenwerking met Sanrio. Ik vond het één van dé leukste collecties die ik ben tegengekomen, en toen ik gisteren een foto plaatste op twitter, merkte ik aan de reacties dat er toch veel benieuwd zijn naar meer!

Het is een Hello Kitty collectie die zal bestaan uit de alom bekende kristallen figuurtjes, juwelen en portemonees. Je vind er ook een limited edition Hello Kitty figuurtje die helemaal bezet is met duizenden Swarovski kristallen, die is dan ook heel prijzig maar er zijn er dan ook maar een 88 stuks van gemaakt!


Bij de juweeltjes zie je Hello Kitty aan oorbelletjes, kettingen, bedelarmbandjes en ringen, maar je ziet bv. ook enkel de strikjes.


Ik vind de collectie helemaal te gek, wat denken jullie?

8 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een schattige Hello Kitty dingen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh dat is idd heel erg cute, maar er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aanvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik werd ook even gek toen ik daar voor stond :-) Ik vind de ring met het roze strikje zo leuk! en de kettingen en... Alles eigenlijk!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal te gek! Die wil ik zeker van dichtbij zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die collectie is zó schattig, ik kon niet stoppen met staren naar die giant Hello Kitty, very bling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Karel Smetsers23 juli 2011 om 15:58

  Er is momenteel slechts 1 exemplaar van de Limited Hello Kitty Edition verkrijgbaar. Swarovski dealer Smetsers best collection, Heuvel Galerie 159 te Eindhoven heeft het enige exemplaar in de Benelux aangekocht. Het figuurtje is bezet met 19.696 met de hand aangebrachte kristallen. Wereldwijd zijn er slechts 88 stuks van verkrijgbaar.
  Prijs: 7000 euro.
  www.smetsersbestcollection.nl

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram