Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Hier ben ik terug met enkele leuke nieuwtjes die ik eventjes voor jullie op een rijtje wil zetten.
Maar eerst wil ik nog eens zeggen, superbedankt voor al jullie lieve comments op mijn laatste artikeltjes, vind ik zo leuk!!
En weet niet of jullie het zelf al gemerkt hebben, maar blogger doet soms erg raar. Het lukt me soms helemaal niet om in te loggen als ik comments wil achterlaten, maar ik wil allesinds laten weten dat ik ook jullie blog bezoek!
Ok, terug naar deze blogpost, nieuwtjes:

♦ Tiany Kiril♥ve for Vero Moda
Tiany Kiriloff, Belgische It-girl, styliste en fashionblogger (check haar website Belmodo.tv), stelt vandaag haar eigen kledinglijn voor in samenwerking met Vero Moda. Ze staat zelf model voor de collectie, die de naam Tiany Kirilove by Vero Moda meekrijgt en vanaf september is de winkels zal liggen, can't wait!
Ik ben superbenieuwd naar de collectie, ik ben dan ook fan van Vero Moda collecties en ook van Tiany's stijl.
Ik kan jammer genoeg niet aanwezig zijn vandaag bij de persvoorstelling, maar van zodra er beelden beschikbaar zijn, zullen jullie ze hier zeker zien!


♦ Charles Heidsieck Garden Set
Met dit goede weer en de zomer in het vooruitzicht, kunnen we alvast alweer genieten van etentjes in de tuin, picnicks, enz...
Daar dacht ook Charles Heidsieck aan, en ontwierp een Garden-party koffertje voor al je zomerfeesten.
In de koffer vind je 4 champagneglazen en houders en een fles Rosé Réserve, en dat alles in een leuke en praktische koffer.

♦ Nageladvies Rimmel bij Kruidvat
Het make-Up merk Rimmel is heel gekend voor zijn nagellak. Zo liet ik jullie onlangs nog kennis maken met hun nieuwste lakjes, de LYCRA Pro Colour Memory Nail Polish, waar je nagels er wel 10 dagen perfect gelakt uitzien. Heeft een brede en platte maxi brush, wat het makkelijk maakt om je nagels snel te lakken.
Ook hun 60 Seconds Nail Polish is heel gekend, deze sneldrogende nagellak zorgt voor een glanzende, intense kleurlaag.

Nu kan je van Rimmel ook professioneel advies verwachten. In 12 verschillende kruidvat-fillialen kan je op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli 2011 terecht voor nageladvies van Rimmel-professionals.
Ze overladen je met tips en tricks, geven demonstraties en bovendien kan je hen alles vragen wat je wil weten over nagels.



♦ Parfum met een boodschap
Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe collectie Eaux Fraîches, biedt Caudalie op haar website een beperkte oplage met een persoonlijke gravure van één van de drie eaux Fraîches: Fleur de Vigne, Zeste de Vigne of Thé de Vigne.
Kies je voor Happy Birthday, I love you, ... Je mag het helemaal zelf kiezen, en voor 25€ vind ik dit wel een leuk en origineel cadeautje!!


♦ Diamonds are a girls's best friend!
En nog meer cadeautips, of eerder hints!! Kennen jullie het Baunat al? Het is een Belgisch merk van diamanten en juwelen die je kan kopen in hun webshop, en ze zijn vooral bekend om hun verlovings- en trouwringen, maar hun lockets zijn ook supermooi!
Daar hangt natuurlijk altijd een prijskaartje aan vast, maar listen to this: sinds kort hebben ze de Ladies Corner gelanceerd. Daarmee kan je subtiele hints doorspelen naar de boyfriend, zodat hij zeker weet wat jij graag ziet.
En, wat misschien nog leuker is, je kan er elke maand een waardebon van 500€ winnen door mee te spelen met de monthly contest!! Wow, zou ik wel willen winnen hoor!!


♦ Emma Watson for Lancôme
Emma Watson wordt het nieuwe gezicht van Lancôme, meer bepaald voor het nieuwe damesparfum Trésor Midnight Rose.


Wat is je favoriete nieuwtje?