maandag 20 juni 2011

Ballerina Love

Ik draag heel graag schoenen met een hak, staat elegant en je bent er ook een stuk groter mee.
Platte schoenen zijn dan ook bijna niet terug te vinden in mijn schoenenkast.

Maar ik wou toch eens een paar mooie, basic ballerina's, voor bv. een dagje shoppen, naar zee of een pretpark.
Ik koos een effen zwart paar met een strikje erop bij H&M voor nog geen 10€, en sindsdien ben ik helemaal verkocht.

Ik loop er de ganse dag thuis mee rond, en wil ze niet meer afdoen.
Ze zitten supermakkelijk en vind ze er ook leuk uitzien.
En de zwarte kleur kan je ook met veel combineren.
Maar ik kan niet wachten om er nog meer aan mijn collectie toe te voegen!

Love these:
Asos, Forever21, Repetto Asos, New Look, Next, Zara, River Island.


vlnr: Asos, Miss Selfridge, Zara, Asos, Modcloth, New Look, Zara.

Zijn jullie ook fan van ballerina's?
En kunnen jullie iets aanraden wat mijn volgende paar zou moeten worden?

20 opmerkingen:

 1. Ik heb eigenlijk vrij veel ballerina's! Ik heb er zwarte, witte, gouden, met donkere bloemetjes, met lichte bloemetjes,... Eigenlijk veel te veel! Maar het is zo lekker makkelijk en meestal vrij goedkoop ook! (P.S. witte zijn heel fijn voor in de zomer!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag ook graag mijn ballerina's. Ze zitten gewoon lekker comfi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die ballerina's van H&m in het beige, die zijn echt comfortabel. Heb er ook van New look maar die snijden dus ben ik geen fan van! Ik vind die met de blauw-witte streepjes van Zara supermooi, ik zou die kiezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag graag hakken omdat ik er groter mee ben, maar ben altijd te lui om ze aan te doen om naar de les enzo te gaan. Dus draag in het algemeen heel erg veel ballerina's omdat het gewoon zo makkelijk en comfy zit :D
  Mooie selectie! En die van de H&M zijn echt nog goed!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die foto met die regenboog is echt leuk gevonden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb superveel ballerina's, sommige zijn comfy, anderen zijn dan weer superpijnlijk :s het liefst heb ik natuurlijk de eerste combinatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik draag ook veel ballerina's ze zitten heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love love love!!

  http://mesconfessionsparisiennes.wordpress.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt verzot op ballerina's daarom dat ik ook zo een 6 paar in mijn schoenkast heb (;
  Julie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm ik heb geen ballerina's, omdat ik al zo klein ben :) Meestal draag ik dus hakken, ofwel sportschoenen, of van die witte h&m sloefkes hèhè. Ik heb zo mooie ballerina's gezien eens, in een winkeltje hier in Gent, en later ook in de Elle, maar nu vind k ze nie meer terug... zal nog es naar de winkel moeten ;) xx Josie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ballerina addict here, die neon roze vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben absoluut voor. Om te gaan werken zijn ze super makkelijk, zeker als je lang moet staan zoals ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik draag ook wel graag ballerinas, vooral die van Fornarina vind ik zalig om te dragen en ze zijn er altijd in leuke kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hou van ballerinas heb ze ook vaak aan en staat ook overal leuk bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik heb een verslaving voor ballerina's en zijn dan wel te vinden in mijn kast. Ik vind ze lief en passen bij mijn meeste outfits. Hoge hakken draag ik meestal voor uit te zetten en inderdaad , dat maakt je toch zo veel eleganter en slank uit zien. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze erg leuk, maar draag ze zelf niet.. de bolling in mijn voet is erg hoog, en die komt er altijd boven uit :| stat niet zo leuk, of dat vind ik haha!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram