maandag 6 juni 2011

My Blogging Life

Onlangs had ik met enkele collega-bloggers een leuk gesprek via twitter over ons leven als blogger. Het begon oorspronkelijk over hoeveel werk onze postbode wel heeft met ons, om alle pakjes af te leveren. Bij mij geldt dit ook voor mijn buurvrouw, want ik ben meestal niet thuis als er een pakketje afgeleverd wordt, en bellen ze eerst eens bij haar aan de deur voordat ze het briefje in de bus steken.

Door dit gesprek was iedereen wel benieuwd naar hoe het er eigelijk bij andere bloggers aan toe gaat, en zo is deze tag ontstaan 'hoe is mijn leven veranderd door het bloggen?' door Julie van Touch of Make-Up.

First things first:
Toen je mij vroeger had gevraagd, wat is een blog, had ik het eigelijk niet echt goed geweten.
Ik gebruikte wel make-up en beauty producten, en keek eens rond in de winkel wat mij geschikt leek, maar verder kende ik er niet zo heel veel van.
Na een tijdje begon ik via You Tube make-up filmpjes te bekijken, voor wat tips en ideetjes op te doen, en leerde ik zo het buitenlandse blogwereldje kennen.
Toen ik ook Belgische blogs ontdekte, vond ik het gegeven ook superleuk. Ik ging mijn favorieten elke dag checken, ik leerde er veel van en vond het echt gezellig. Uiteindelijk dacht ik, misschien moet ik dat zelf ook eens proberen, in mijn eigen stijl!

The beginning:
And so it begon!! Eerst enkel in mijn hoofd, wat zou ik schrijven, hoe gaat mijn blog eruitzien en noemen, enz.
Omdenduur dacht ik bij alles wat ik hoorde, las of zag na van 'hé, dit kan ik eigelijk wel voor een blogpostje gebruiken'.
En omdat ik cupcakes ook superleuk vind, wou ik daar zeker iets mee doen, en zo ontstond Sprinkles on a Cupcake, hehe!!
het was natuurlijk niet makkelijk in het begin, niemand kent jouw blog, je hebt misschien 1 of 2 bezoekers die er waarschijnlijk toevallig opgekomen zijn, maar ik was superblij met mijn allereerste comment, en dat ben ik nog steeds, met elke comment die ik krijg.

So far so good?
Vandaag de dag kent mijn blog al veel meer bezoekers en volgers, en daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Ik vind het vooral leuk dat andere mensen interesse hebben in iets wat ik te vertellen heb.
Zo heb ik ook al veel leuke mensen leren kennen, andere bloggers maar ook men lezers via de comments die ze achterlaten of mailtjes met vragen ed. die ik maar al te graag beantwoord!
Ook heb ik via mijn blog al enkele leuke dingen mogen meemaken, exclusieve winkelopeningen, het allereerst ontdekken van nieuwe producten en collecties, ik ben Wella Pro Series Ambassador geworden en nog zoveel meer.
I love my blogging life, ook al is het soms druk, maar voor mij is het vooral heel ontspannend als het 's avonds rustig wordt in huis dat ik eventjes achter de laptop kan verdwijnen, blogjes schrijven, andere blogs bijlezen, comments lezen, ...

Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen.

Verder ben ik zelf ook wel heel benieuwd hoe jullie precies op mijn blog zijn terecht gekomen, and what you like about it ;)?
En aan alle fellow-bloggers die deze tag nog niet gedaan hebben, neem hem over, ik ben zo benieuwd naar hoe jullie verhaal eruit ziet!!

14 opmerkingen:

 1. wat leuk om te lezen hoe het allemaal ontstaan is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad leuk om een keer te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen, wens je nog veel plezier en succes met bloggen toe :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk om te lezen! weet eigenlijk niet meer hoe ik precies op je blog terecht ben gekomen maar ik check hem nu wel altijd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super leuk om te lezen allemaal. Ik ga deze ook plaatsen, dat zal dan wel volgende week worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vet leuk om te lezen! Ik volg je.

  Doe je al mee aan mijn giveaway? je kunt een beautypakket twv 25 euro winnen! http://xsusanne.blogspot.com/2011/06/beautypakket-twv-25-euro.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo herkenbaar & leuk om te lezen! :) Ben eens via via op je blog verzeild geraakt, ik weet nog dat ik toen in een comment heb achtergelaten dat ik zot was van je lange haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke comments allemaal! Blij dat jullie het een leuk postje vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sprinkles on a cupcake was een van de eerste blogs die ik ben beginnen volgen! Ik denk dat ik via twitter op je blog terecht ben gekomen! :) Geen spijt van! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake