Mogelijk gemaakt door Blogger.

Rituals Sun Protection Face Cream

Vandaag terug een stralende zomerdag.
Het is superbelangrijk om je heel goed in te smeren als je in de zon gaat.
Ik schreef hier al een artikeltje met de gevaren van de zon en het belang van zonnecrème, dus lees het zeker nog eens na!
Vandaag stel ik jullie eventjes de zonnebeschermingsproducten van Rituals voor.
Voor de zomer van 2011 lanceerde Rituals een complete lijn producten waarmee je al die heerlijke momenten in de zon kan koesteren, wetende dat je huid veilig is, nu maar ook later.
De producten bestaan uit bloemige, stimulerende parfums in de vorm van nevel, lotion, crème of spray, die de huid beschermen en hydrateren van buiten naar binnen.
De nieuwe zonnelijn bevat biologische witte thee die de huid revitaliseert, Ginkgo Bilboa die ervoor zorgt huidveroudering tegen te gaan, en natuurlijke Vitamine E die zorgt voor optimale voeding en vochtinbrenging.
De producten bevatten ook zowel minerale als synthetische filters die samen de UV-stralen reflecteren en absorberen. Deze combinatie is aangewezen om de huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen en om een hogere beschermingsfactor te garanderen.
De lijn bestaat uit:
- Sun Protection Express Mist SPF15
- Sun Protection Lotion SPF20
- Sun Protection Lotion SPF30
- Sun protection Milky Spray SPF30
- Sun Protection Face Cream SPF30
- After Sun Hydratation Lotion 


Ik testte de Sun Protection Face Cream SPF 30.
Het is een rijke hydraterende crème, die snel door de huid wordt opgenomen.
Beschermt het gezicht optimaal tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering door UVA- en UVB-stralen en bevordert een zonnige teint.
Kan gebruikt worden ipv je vochtinbrengende dagcrème.
Ik ben dol op de geuren van de Rituals producten en bij deze is dit niet anders. Hij ruikt heerlijk zomers.
Het is een rijke crème maar hij voelt helemaal niet vettig of zwaar aan.
Vind het absoluut een crème voor op vakantie, aangezien hij zelf je dagcrème kan vervangen, en zo hoef je ook maar 1 product mee te nemen en ben je zeker beschermt tegen de zon.
Het is ook een anti-aging product, wat ik super vind, aangezien de zon je huid toch veroudert.
Of hij echt de bruine teint bevordert, kan ik nog niet zeggen, heb er nog niet genoeg mee in de zon kunnen lopen (Belgisch weer ook :s)

Te koop voor 15,90€ bij je Rituals winkel, Ici Paris XL of online.

Ik wil nog dolgraag de Milky Spray maar vooral ook de Aftersun (bevat 30% zuivere Aloë Vera, verfrist, kalmeert en voedt de huid en houdt je bruine kleurtje langer vast!).
Wat denken jullie?