Mogelijk gemaakt door Blogger.

Een reis naar het zuiden, met Le Petit Marseillais

Een zuiderse bestemming zat er niet in deze vakantie, en jammer genoeg is het hier ook helemaal geen zomer geweest.
Maar een pakketje vol lavendelbloemetjes, heerlijke geuren en zomerse foto's, namen me eventjes helemaal mee naar het zonnige zuiden.

Dan heb ik het over producten van het merk Le Petit Marseillais, die je al meer dan 20 jaar meeneemt naar een stukje vakantie in het Zuiden van Frankrijk. Mediterrane vrouwen verzorgen hun lichaam al eeuwenlang met traditionele ingrediënten uit de rijke, zuiderse natuur.

Voor hun nieuwste gamma lichaamsverzorging hebben ze het beste van die traditionele ingrediënten van het Zuiden samengebracht:
Argonolie: hydrateert en revitaliseert de huid, versterkt ook de nagels.
Karitéboter: verzacht, voedt en beschermt de huid.
Amandelolie: verzacht, versterkt en versoepelt de huid.

Het nieuwe gamma bestaat uit een hydraterende melk, een voedende balsem, een voedende handcrème en een sublimerende droge olie, en dit alles voor een droge huid.
De producten zijn heel betaalbaar en vind je gewoon in de supermarkt.

♦ Hydraterende Melk
Een vloeibare en zalige hydraterende melk die een fantastisch gevoel van zachtheid geeft zodra ze is aangebracht. De intens gehydrateerde en soepel gemaakte huid krijgt een prachtige glans en voelt heel de dag lang comfortabel aan.
Bevat een handig pompje, en door de lichte en niet vette textuur, dringt hij onmiddellijk in de huid.
250ml, 4,99€

♦ Voedende Balsem
Een smeuïge en ultravoedende verzorging die zelfs de droogste huid een gevoel van zachtheid geeft zodra de balsem is aangebracht. Een ongelooflijk rijke en zachte textuur, die zorgt voor comfort en soepelheid.
250ml, 6,10€

♦ Voedende Handcrème
Breng de smeuïge crème aan op je handen, en ze worden meteen zacht en soepel dankzij de langdurig voedende en hydraterende eigenschappen van deze handcrème.
Door zijn vloeiende en lichte textuur is hij niet vet en niet plakkerig en dringt onmiddellijk in.
75ml, 3,59€

♦ Sublimerende Droge Olie
Deze lichaamsolie is een droge olie, dus je de olie op je huid verstuiven en onmiddellijk in je kleren stappen, zonder dat hij een vettig laagje achterlaat.
De textuur voedt de huid en zorgt voor een satijnen glans. Je huid wordt zacht en glanzend en is meteen ook gehuld in een heerlijk warme en sensuele geur.
Ook handig om weten, verstuif wat olie op je haar voor je shampoo voor een zijdezachte en glanzende haardos die bestand is tegen de barre winterkou of tegen de hete zomerzon.
125ml, 7,99€

Ik ben helemaal fan van de geur en textuur van deze producten.
Je vind ze gewoon in de supermarkt, dus ik zou zeggen als je ze eens passeert, ruik er eens aan!
De melk en de balsem geven ongeveer het zelfde effect op de huid, de melk is iets frisser en lopender en heb je ook minder van nodig omdat je ze makkelijk kan opensmeren. De balsem is iets zwaarder van textuur, maar ideaal voor echt droge huid, en ook meer geschikt voor de winter.
Ik gebruik dolgraag handcrème, en deze voedt inderdaad mijn handen goed. Dringt makkelijk in zonder echt vettig aan te voelen en mijn handen zijn heerlijk zacht en ruiken heerlijk.
De olie voelt in het begin iets vettiger aan, maar hij dringt snel in. Geeft een mooi effect aan gebruinde huid, doet de huid echt stralen.

Wat denk je ervan? Heb jij deze al gespot in de winkel?

Ps: ook twee nieuwe douchegels hebben het gamma van Le Petit Marseillais aangevuld, maar daarover later meer...