vrijdag 14 oktober 2011

Dove Nourishing Oil Care

Vandaag een review over de nieuwe haarverzorgingsproducten van Dove voor droog haar, Nourishing Oil Care.


Ok, ik hoor je al denken, 'is ze daar alweer met een nieuwe shampoo en zo', maar ik zeg je eerlijk, ik gebruik mijn shampoo en conditioner altijd eerst op alvorens ik een nieuwe open (soms, heel af en toe, staan er wel eens twee soorten onder de douche, hehe).
Ik heb natuurlijk ook lang en dik haar, en ik was mijn haar een dag wel en een dag niet, dan zit je natuurlijk al snel door je voorraad!

Nu over naar de orde van de dag!
Speciaal voor droog haar ontwikkelde Dove een gloednieuwe mengeling van 3 oliesoorten, die het haar voedt en beschermt zonder dat het zwaar of vettig gaat aanvoelen, en die droog haar tot 100% soepeler maakt: de weightless Nutri-Oils of gewichtloze voedende oliën.
De mengeling van amandel- en kokosolie en minerale oliën zorgen voor een heel dun beschermend laagje op de oppervlakte. De olie voedt het haar diep en helpt zo essentiële voedingsstoffen aan te vullen, wat zorgt voor zacht, soepel, sterk en glanzend haar.

Het Nourishing Oil Care gamma bestaat uit:
- Shampoo
- Conditioner
- Dagelijkse intensieve conditioner (my favorite!!)
- Voedend masker

Wat vind ik er nu zelf van?
Ik moet bekennen, ik ben geen fan van de typische Dove-geur van vroeger, maar deze ruikt echt helemaal anders en zacht, en vind ik echt lekker. De geur blijft niet echt hangen, maar de zachtheid van mijn haar echt wel!!!
De producten voelen in je hand al echt heel zacht aan.
De shampoo en conditioner doen hun werk en mijn haar voelt zacht aan.

Ik ben vooral fan van de Dagelijkse intensieve conditioner, het combineert de voedende kracht van een masker met de snelheid van een conditioner, wat het echt heel handig maakt om je haar te verzorgen. Je ziet ook twee kleuren in het product en het voelt ook dikker en vaster aan dan een gewone conditioner.
Je hoeft maar één product gebruiken, hoeft ook maar één minuut in te werken, in is toch handiger dan een grote pot open te draaien, ideaal voor extra droog haar.

Het masker zelf is meer geschikt voor extreem droog haar en gebruik je best één keer in de week, vooral op de droge haarpunten. Enkele minuten laten inwerken en uitspoelen.

Wat denken jullie van de producten? hebben jullie last van droog haar?

Verkrijgbaar in je warenhuis of drogisterij
shampoo €3.79
conditioner €3.79
dagelijkse intensieve conditioner €4.99
masker: €6.99

10 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ga deze producten zeker eens bekijken als mijn shampoo en conditioner op is =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook erg droog haar. Regelmatig een maskertje helpt wel. De producten van Dove klinken in elke geval al erg goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb helemaal geen droog haar maar het klinkt alvast geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb best wel vaak last van droog haar dus dit klinkt ideaal voor mij. Sowieso vind ik de shampoos enzo van Dove altijd heel erg goed en dat voor niet veel geld :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Loves to use Dove cream because of its nourishing capability Dove is best and its must for up coming Winter season.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik heb regelmatig last van droog haar en persoonlijk vind ik de producten van Dove erg goed, zeker gezien de prijs/kwaliteitsverhouding. Ik ga dit zeker een keer uitproberen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik nu al vaak producten van Dove (vind ze lekker ruiken en ze zijn idd niet te duur) dus wss zal ik deze ook wel eens testen :) Ik gebruik altijd conditioner om mijn haar gezond te houden, gezien het vooral aan de puntjes toch wel wat droog kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tegen de winter hebben wij denk ik allemaal wel iets extra nodig en komen er geregeld nieuwe produkter hiervoor uit. ikzelf heb heel droog (ook wat beschadigd) haar, dus ik denk wel dat het iets voor mij is. ik ben alleen wat afgestapt van de 'gewone' haarprodukten. die 'cleanen' mijn haar precies niet zo heel goed. hetgeen dat bij mij heel goed werkt zijn de solid shampoos van Lush.... die gaan ook heel lang mee en zijn gemakkelijk voor mee te nemen (no spill...) maar ik ga precies wel die dagelijks intensieve conditioner en masker gebruiken... en deze produkten zijn helemaal niet duuuuuuur!!!!! wat ook een grote pluspunt is...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zou denk ik wel iets voor mij zijn. Ik heb last van extreem droog haar.Vooral het masker lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram