woensdag 30 november 2011

FitFlop Sneakers, put to the test!

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal al gehoord van het merk FitFlop.
Hun slogan is 'Get a workout while you walk', dat is misschien wel wat veel van het goede, maar ik zal jullie wel wat toelichten wat Fitflops nu precies zijn en doen, en mijn eigen ervaringen natuurlijk.

De FitFlop bevat de spierversterkende Microwobbleboard-technologie, die de activiteit van je voet-, been- en rugspieren bij elke stap verhoogt.
Bovendien verdeelt FitFlop de druk op je voetzool beter, wat helpt tegen pijnlijke voeten bij het stappen.

Maak je dus geen illusies, je gaat er dus niet van vermageren, of echt fit van worden, maar je zou er dus je spieren mee versterken en je houding aanpassen waardoor je ook minder pijn hebt bij het stappen, maar ook in je rug, knieën, heupen, enz.

Denk nu ook niet, oh nee, van die vreselijke orthopedische schoenen (waarmee ik eigenlijk niet mee gezien wil worden), maar ze zien er echt wel hip uit. Ik denk dat de meeste mensen daar misschien echt een verkeerd beeld van hebben, maar de speciale zool wordt ook zo in de schoen ingewerkt, dat je daar echt niets meer aan ziet. Ze komen ook in leuke kleuren, prints en modellen, sandaaltjes voor de zomers, boots voor de winter en daarnaast ook lage en hoge sneakers.

Ik ben vooral fan van hun slippers en hun sneakers.
Ik heb er zelf de Supersneaker High in metalic zilver, echt heel leuke vind ik, en zo heb je er bijvoorbeeld ook met leopard print!

Ik draag eigenlijk heel weinig platte schoenen of sportschoenen. Voor op het werk eens gans de dag rond te lopen, kies ik in de winter wel voor platte enkellaarsjes. Maar deze FitFlops zijn ook ideaal.
Ik zie er alvast iets sportiever uit, maar hé ik draag vooral skinny jeans op het werk, en die passen daar best goed bij.
Ik heb een heel zwakke rug (en ook een slechte houding), en ik moet echt eerlijk toegeven dat ik met de FitFlop sneakers echt minder pijn heb in mijn rug na een volledige dag werken. Ik merk ook dat mijn houding beter is en ze zitten ook echt makkelijk.

De Metalic Supersneaker High kostten €129.95

Wat denken jullie ervan?

15 opmerkingen:

 1. Ik vind dat ze er verbazingwekkend leuk uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou echt niet zeggen dat het Fitflops zijn, ziet er goed uit. En fijn voor jou dat er minder rugpijn mee hebt !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er goed uit ! Ik draag niet vaak zulke schoenen maar ze zijn best wel comfy zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staan je goed! En als ze beter zijn voor je rug, tijdens het werken, zou ik nie lang twijfelen... pas op da je nie verslaafd raakt aan het comfort van sneakers ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze echt best mooi!! Ik had echt iets "lelijks" verwacht maar is echt helemaal niet en idd ze staan echt goed bij skinny jeans! En wel goed dat ze ook echt helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze er best cool uitzien! Maar ook best prijzig. Langs de andere kant als je echt verbetering merkt is het dat wel waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt gelijk, ik had hier een totaal verkeerd beeld van :) Ik dacht aan die afschuwelijke slippers waarmee ze zijn uitgekomen. Maar deze vind ik eigenlijk héél mooi! Alleen jammer dat ze zo prijzig zijn… Maar als ze echt helpen voor je rug, is dat voor jou de prijs waarschijnlijk wel waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de gewoon teenslippers eigenlijk van fitflop. een echt pantoffel! ik de zomer draag ik deze constant.

  Ik moet inderdaad ook wel zeggen adt qua spiervorming of dat je cellulite vermindert,enz. niet echt werkt...

  Qua minder pijn in de rug en bekken, betere doorbloeding en betere houding is dit absoluut 100% waar. Echte aanrader!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zien ze er goed uit!! DIe zou ik nog durven kopen!!!!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel over gehoord, maar nooit geweten dat deze ook echt zouden werken nu ik jou artikel hierover lees. De FitFlop lijken wel de zelfde werking te hebben net zoals die van Reebok die ik dus heb. Model ziet er goed uit. Voor de prijs vind ik meevallen en zeker als het zijn werking doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amai, ik wist niet dat dat de bedoeling ervan was :) dacht dat iedereen dat aandeed om te vermageren (volgens mij is dat ook gwn zo :-P). Deze sneakers zijn idd heel leuk, en als er luipaardprint bestaat ben ik fan! Goed dat het werkt voor de houding, moet ik mss ook eens over nadenken dan...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zien erg goed uit! Ik draag vaak hoge gympen dus het zou zeker iets voor mij zijn. Ze zien er ook erg leuk uit! Ik wist niet eens dat Fitflop gympen had, ken ze alleen van de teenslippers die ik overigens niet draag. Ik draag nl. altijd badslippers.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram