vrijdag 30 december 2011

Bye bye 2011, Hello 2012!!

Morgen is het de laatste dag van 2011, een jaartje is weer voorbij gevlogen!
Morgenavond vieren we het einde van 2011 en het begin van 2012!! Ik wens jullie allemaal een superleuke avond, met veel gezelligheid en plezier.


Een nieuw jaar, een nieuw begin waarbij ik jullie allemaal veel geluk en liefde wens, veel plezier en succes in alles wat je onderneemt, en natuurlijk ook de nodige portie fashion, beauty en cupcakes (die jullie hier ook kunnen komen ontdekken).


2011 was een superleuk jaar voor Sprinkles on a Cupcake waarbij ik tal van leuke producten voor jullie mocht uitproberen, leuke winkelopeningen kon meemaken zoals Forever 21 en Steve Madden, previews kreeg van de komende collecties, leuke winacties mocht organiseren voor jullie en vooral ook al jullie leuke comments en mails mocht lezen.
Ik werd ook één van de tien Wella ambassadors én won Project Blogway met mijn outfits.
Ik leerde alweer veel leuke blogs kennen en zag enkele van mijn collega-bloggers in real life, wat altijd superleuk is!
Hopelijk kan ik zo doorgaan in 2012 en komen jullie terug talrijk op bezoek. Nog eventjes en Sprinkles on a Cupcake blaast al twee kaarsjes uit, en geloof me als ik zeg, dit zal zéker niet ongemerkt voorbij gaan!! Keep you posted!!


Ik sluit nog eventjes af met enkele goede voornemens voor 2012 (die ik hopelijk kan waarmaken, haha):
♦ Ik zou moeten schrijven 'sporten en gezonder eten', maar ik weet dat ik dat toch niet kan waarmaken (te weinig tijd, en te veel lekkere zoete en zoute hapjes :p), dus hou ik het maar bij 'minstens één stuk fruit per dag eten '(ook al een uitdaging, believe me).
♦ Op reis gaan, als in een citytrip of een zomervakantie. Wij zeggen al jaren 'we gaan een last-minute nemen', maar dat komt er dan niet van. We gingen wel al naar Disneyland en center parcs, maar in 2012 wil ik naar de zon, there I said it!
♦ Misschien zet ik ook best 'spaarzaam' op mijn lijstje, want ik heb echt te veel spullen, dus eerst eens wat opmaken alvorens iets bij te kopen!
♦ Maar eigenlijk, bovenaan het lijstje is het belangrijkste gewoon gelukkig en gezond leven, tijd spenderen met de mensen die ik graag zie en met een glimlach door het leven gaan!


Ik wens jullie alvast een HAPPY NEW YEAR 2012!!!!

Petra x

13 opmerkingen:

 1. Leuke wensen ! Ik wens je ook een heel fijn nieuw jaar toe !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel fijn eindjaar en een mooi 2012,in 2011 heb ik heel erg genoten van je blog en kijk al uit naar t nieuwe jaar !!greetzz cathy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jou ook alvast een heel fijn 2012 !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens jou ook een gelukkig en gezond 2012 toe! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij natuurlijk ook een heel gelukkig nieuwjaar! Fijne avond morgen, en tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook voor jou een heel fijn eindejaar en een prachtig 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig nieuwjaar sweetie!! Voor jou en jouw gezin! Wat een mooie wensen. Er staan er ook een paar bij die ik wens, vooral de laatste vind ik erg belangrijk, maar ook de wens over spaarzaamheid. Ik ga ook echt minder uitgaven aan cosmetica en eerst eens wat opmaken. Ik heb serieus te veel... maar zometeen wel een mooi stash meubel. Daar moet toch ook wel wat in komen.. ik ben alvast weer smoesjes aan het bedenken hihi. Nee hoor ik ga echt minder spenderen aan beauty! Ik doe met je mee vwb dit goede voornemen. Misschien moeten we eens een challenge aangaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een super leuke blog zeg!
  Ook goede voornemens.
  Ik volg je vanaf nu via bloglovin en ik zoi het super vinden als je mij ook volgt.
  X

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram