dinsdag 31 januari 2012

Giveaway #14 : Win een Guerlain Shalimar Eau de Parfum 50ml Limited Edition 'Fourreau du Soir'

Deze winactie is afgelopen, de winnaar werd gecontacteerd via email!

We zijn aan de allerlaatste winactie voor mijn blogverjaardag toegekomen!! Hopelijk vonden jullie het leuk!!
Maar liefst 14 winacties had ik voor jullie klaar, van haarproducten, make-up, beautyproducten, parfum tot cupcakespulletjes (heb je nog niet aan alles meegedaan, haast je dan (klik op de win win win cupcake foto in de rechterkolom om ze allemaal te bekijken), de eerste 10 winacties lopen nog tot vandaag middernacht, de laatste 4 stonden iets laten online en lopen nog tot 3 febr middernacht).
Hierbij wil ik ook nog eens alle merken en pr-bureau's bedanken voor het mogelijk maken van deze winacties!!
In de loop van volgende week zullen de winnaars van mij een mailtje krijgen.
Voor wie geen mailtje ontvangt, niet getreurd, de birthday-giveaways zijn dan wel bijna afgelopen, er staan heel binnenkort alweer een paar héél leuke winacties op de agenda!!

Voor de allerlaatste winactie niets minder dan een Guerlain Eau de Parfum, ter waarde van maar liefst €85!
Het gaat om de Shalimar Eau de Parfum 50ml, een klassieker sinds 1925, en jullie kunnen de Limited Edition 'Fourreau du Soir' winnen, die met leer en kant is afgewerkt.


De geur werd door Jacques Guerlain gecreëerd, waar hij zijn inspiratie haalde uit een Oosters liefdesverhaal.
De geur opent met citrusnoten, waarvan het frisse accent het licht gepoederde, onweerstaanbare hart versterkt.
Verder vormt de combinatie van vanille, iris, opopanax en tonkaboon de ideale oriëntaalse geur die vrouwen doen genieten en dromen.
De Shalimar komt in een unieke, originele flacon die er erg luxueus uitziet, en voor deze limited edition is hij afwerkt met een lederen strik en de fles zelf is voorzien van een print in kant.
(sorry voor de slechte foto, maar het is het parfum die je kan winnen, dus zit nog in plasticverpakking en wou die niet openen, en 's avonds foto van gemaakt)

Wat moeten jullie doen om deze te winnen?
Het gaat hem nu wel om een luxueuze, dure prijs dus ik vind dat jullie er best wel wat voor mogen doen, hehe!!
♦ Laat eens horen bij de reacties wat jullie precies leuk/minder leuk vinden aan mijn blog, welke artikeltjes lees je het liefste, welke vind je eigenlijk niet belangrijk of zie je hier liever niet meer passeren, enz...
Kortom, give me some feedback please, good or bad!!
♦ Laat ook een geldig emailadres  (of link naar je blog/twitter) achter zodat ik je kan contacteren als je gewonnen heb.

Niet verplicht, maar telt wel voor een extra winkans:
♦ volg mij via facebooktwitter, google friend connect of bloglovin.
♦ als je me volgt via twitter, tweet dan: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een Guerlain Shalimar Eau de Parfum LE: http://bit.ly/Ap6ETT'
(laat ook weten wat je extra gedaan hebt, dan kan ik dit controleren en laten meetellen als extra winkans)

De winactie loopt tot 3 februari 2012, middernacht.
Je mag aan alle wedstrijden meedoen, maar je kan maar met 1 wedstrijd winnen.
De winnaars worden random gekozen en worden persoonlijk gecontacteerd!

Veel succes
Petra x

38 opmerkingen:

 1. ik doe zeker. mee ik vind dat je een goed blog hebt. en lees al je artikels eigenlijk graag. ik volg je via gft en bloglovin en mijn blog is www.beautylips.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!!

  -Ik volg je op bloglovin
  -Ik heb je artikel geliked
  -Ik heb op 'vind ik leuk' geklikt op FB
  -Ik volg je op twitter
  -Ik heb een tweet gestuurd: https://twitter.com/#!/winacties1/status/164429070887690240
  -Ik volg je op GFC
  - Wat ik leuk vind aan je blog: Ik vind jou schrijf stijl echt heel erg fijn. Het is fijn om jouw artikels te lezen. Ook vind ik jou header heel erg leuk, lekker simpel.

  Mijn e-mail is a-nou-k@live.nl

  XX Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee :) Alles gedaan. Je maakt mooie foto's, je schrijft fijn. Enkel puntje van kritiek: je deelknopjes onderaan de artikels werken niet. :) Ik volg je via twitter, FB (Chantal Rila) en bloglovin. https://twitter.com/#!/SilverRetriever/status/164430451522543616

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Chantal, thank for the tip!! Wist helemaal niet dat dat eigenlijk niet werkte! Heb het aangepast, nu zou het moeten gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, wat een winactie zeg!
  Ik vind de reviews van je blog erg leuk! Je geeft veel informatie wat niet alleen leuk is om te lezen, maar ook erg handig is! Wel vind ik de foto's soms wat minder mooi als ik eerlijk ben... Vaak lijken ze namelijk in het donker gemaakt te zijn met flits. :)
  Ik vind je outfits ook erg leuk, daar zou ik zeker wat meer van willen zien!
  ifyoufindstyle@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. (ook al moet ik zeggen dat je foto's de laatste tijd wel beter zijn geworden!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie afsluiter ! :)
  Wat ik leuk vind aan jouw blog is dat het een goede mix is van beauty, kooktips en persoonlijke artikels. En mucho giveaways natuurlijk ;)


  Ik doe ook mee via Facebook & Twitter.

  x
  Redhotjillypeppers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Eline, bedankt voor de feedback! Het toestel waar ik foto's mee maak voor de blog heeft geen flits :) Maar ja, in de lente en zomer neem ik vaak foto's buiten, maar nu moet dat binnen en is het ook sneller donker, maar ik probeer er op te letten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, gave winactie weer.
  Ik kan eigenlijk nog geen feedback geven, ken je blog pas een week en heb eerlijk gezegd dan nog geen mening over de inhoud. Maar ik vind je lay out erg mooi, ik hou van roze en het ziet er verder fris uit. En de artikelen die ik gelezen heb, lezen prettig vanwege je schrijfstijl.
  Ik volg trouwens via twitter (LindaB1983) en bloglovin en facebook (linda brouwers) en heb getweet:https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/164436358306344960

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natasja Kroneman31 januari 2012 om 20:58

  Doe zeker mee, wat een beauty....volg op Facebook en blogloving .
  Ik lees je blog altijd graag,komt heel naturel op mij over, ben vooral dol op de reviews...ga zo door!...LOVE...XX
  natsmi@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh i looooove Shalimar, heerlijk parfum. De gewone flesjes zijn ook leuk maar deze LE is echt super classy! Wat ik super vind aan je blog is de persoonlijke touch die je er aan geeft, door de foto's van cupcakes die je gebakken hebt en je posts met random pics. Als ik een minpuntje moet geven, is het dat de kwaliteit van je foto's soms iets minder is. Maar het gaat 'm om de inhoud, dus da's helemaal niet zo erg :-). Ik volg je op GFC, bloglovin en twitter (heb geretweet: https://twitter.com/#!/ElineToch/status/164441636099719168)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooh heel leuke giveaway!
  Normaal lees ik niet zo graag beautyblogs omdat ik de helft van de producten waarover geschreven wordt niet eens begrijp, maar bij schrijft heel 'down to earth' en toegankelijk! En je persoonlijke posts met foto's vind ik ook heel leuk, ik hou van het persoonlijke :) xx

  en ik volg je op twitter!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I <3 it!
  Ik hou van artikeltjes met foto's, zoals een outfitpostje, of een receptje! :)

  x
  Lindsay
  schetebezeke@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn feedback: Persoonlijk hou ik meer van beauty dus vind ik eerlijke reviews, zoals jouw reviews, erg interessant. De topic 'fashion' is op jouw blog zelden maar op het logo staat 'Beauty, Fashion...'- waarom? Ik zou me goed kunnen voorstellen dat sommige followers meer van Fashion houden. Dus meer Fashion voor Fashionvictims. ;)

  Ik volg je op Twitter/Facebook/BlogLovin. En getweet heb ik natuurlijk ook:
  https://twitter.com/#!/hosni_clan/status/164467195081003010

  Mail: nadia.ah2010 (at) yahoo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gewoon SUPER LEUKE site!!
  Zoals altijd volg ik op facebook.
  mia_en_armel@hotmail.com
  Groetjes,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik volg je op facebook , twitter, ga het bericht retweeten.
  Wat ik leuk vind aan je blog zijn vooral de
  - eerlijkheid; andere blogs die producten krijgen vinden vaak alles gewoon goed, omdat ze het allemaal krijgen,en dragen ook enkel gekregen kledij
  -de stijl van schrijven, leest makkelijk, ontspannend
  - de foto's
  - zelf heb ik het minste aan het bakgedoe :p omdat ik zelf een keukenklunsje ben, maar ik vind de foto's nog altijd wel leuk, maar die artikel sla ik zelf meestal over :)

  cesciavanhout@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind jouw foto's net wél leuk, er zit een soort van flou (ik weet niet hoe je dat zegt :o) ) over die het net heel speciaal maakt!
  Heb wel gezien dat je in de rechterbalk een frame hebt waar niks in staat, het staat net onder het zinnetje Sprinkles on a cupcake facebook page, misschien ff aanpassen? :o)

  Deze afsluiter is echt een knaller, ik heb geliked, gedeeld, getweet, alles om het bekend te maken! :o)
  #fingerscrossed

  BeantwoordenVerwijderen
 18. OMG! Wat een prachtige prijs!!
  Ik wil heel graag mijn kansje wagen!! :D

  Ik ben vooral fan van jouw reviews, maar ook je receptjes weten me altijd te overhalen om het zelf eens te proberen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb eigenlijk geen negatieve commentaar. Ik vind je random pics leuk! De receptjes en de persoonlijke posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het een zeer leuk concept. Wie houdt er nu niet van cupcakes en mode?

  De artikels zijn uitgebreid en waarheidsgetrouw!

  Ik volg je nu ook via facebook
  (stefanie.decostere@ugent.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh god, wat een heeeeeerlijke geur!
  Eens kijken... Zoals al een aantal keer vermeld is geweest, vind ik je schrijfstijl erg leuk. Je artikels lezen vlot weg en zijn niet te kort of te lang. Ook houd ik wel van de variatie. Alleen met cupcakes (en etensdingen in het algemeen) heb ik niet zoveel, maar dat is natuurlijk persoonlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik laat deze winactie, aan mij over. Maar heb je wel getagd in een blogpost van me.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dit is echt een heerlijk parfum volgens mij en het flesje is prachtig! Ik vind dat je een leuke blog hebt die makkelijk leest. Helemaal niet eentonig door de mix van beauty, fashion en cupcakes! (Waar ik nu volop mee aan het experimenteren ben). Klein minpuntje vind ik de kleur van je teksten maar dat is persoonlijk. Het roze is nogal flets op de witte achtergrond.

  Ik volg je via twitter en bloglovin'. Tweet: https://twitter.com/#!/Colour_Me_Coral/status/164728695808987137

  colourmecoral@hotmail.be

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wil graag meedoen,ik ben zo benieuwd naar deze nieuwe geur.En wat een prachtige fles zeg!
  Ik volg de blogs en facebook:)

  Liefs Neetu Mohan
  neetumohan1981@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi! Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin & ik heb geliked!

  Ik vind de artikels altijd wel leuk! Misschien eens een tip-artikel of DIY? De lay out vind ik ook erg mooi!

  ~xxx~

  e-mail: christykwok1@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Superleuke afsluiter! Ik ben vaste fan van je blog, en ik vind het zo leuk dat je eerlijk bent over de producten en niet rond de pot draait. Jouw schrijfstijl is duidelijk en je laat ook voldoende foto's zien van de producten. Ook leuk vind ik dat je soms er foto's op zet van je privé leven, zoals bv van je zoontje of van een nieuwe outfit die je aanhebt, zodat de lezers misschien het gevoel krijgen dat ze jouw beter leren kennen! Tenslotte vind ik de frequentie van artikeltjes ook goed. Bij sommige blogs moet je soms wel een week wachten of langer eer er nog iets gepost wordt, en bij jou gebeurt dat redelijk snel.

  (e-mail: jannes_katrien90@hotmail.com)

  en ik ben fan op fb en heb het artikeltje geliked!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ik heb alles gedaan volgens de punten...

  heb gaan opmerkingen over je blog of wat dan ook... ga zo door zoals je nu doet...

  liefs layla

  laylac1984@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 28. I of course love the food section!!! ;) and I follow you everywhere! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wel, ik denk dat ik u het langst en het meest volg uit de rest van beauty bloggers. Vooral omdat uw artikkeltjes luchtig en duidelijk zijn. Ik vind het ook leuk dat je er af en toe wat persoonlijkere dingen bij toevoegd.
  Wel zou ik aanraden om een fotobewerkings programma te gebruiken, vooral naar lichtcorrectie toe. Ik weet dat het niet gemakkelijk is om foto's bij slecht weer enzo te trekken. Maar je kunt uw licht en contrasten gemakkelijk aanpassen. Ik gebruik bv. Adobe Lightroom. Is ook heel leuk om gwn met effectjes te spelen.

  Ik volg je al overal en ik heb ook getweet.

  in-so-mnia@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuke afsluiter inderdaad! Well worth the wait :)

  Ik volg je al overal en heb ook getweet!

  En dan wat feedback:

  Ik vind je foto's helemaal niet storend, gwn normale foto's. Ok, er zijn blogs waar de foto's er ongelooflijk zot uitzien maar als je niet voor dat type blog gaat vind ik dat ook niet nodig. Daar kruipt ook heel veel tijd in denk ik en ik geloof dat je die wel kan gebruiken om te reviewen en te schrijven. (Wat je overigens supergrondig en aangenaam doet!)

  Ik lees alle artikels eigenlijk wel graag, zowel persoonlijk als wat algemener. Ik vind het super dat er weinig 'persberichten' op je blog staan, echt eigen onderzoek, invalshoek en testen en niet gewoon 'hee kijk eens naar dit product, ga het nu snel kopen!' als je snapt wat ik bedoel.

  Ook je outfitpostjes vond/vind ik leuk dus als je dat zelf leuk vindt mag dat zeker meer :) (maar een blog is zoooo persoonlijk, doe en post vooral waar je zelf zin in hebt zou ik zo zeggen)
  Ik vind dus eigenlijk: feedback kan nuttig zijn maar dat je post wat je zelf leuk vindt is denk ik wat je blog zo tof maakt. Dus luister vooral niet naar wat meer 'zou gewild' worden.

  Veel liefs,
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik doe graag mee aan deze wedstrijd!

  Sprinkles on a cupcake is toch één van mijn favoriete blogs dat ik lees. Er zit veel afwisseling in je blog. Zo schrijf je over jou leven, nieuwe trends, nieuwe producten, dingen die je zelf hebt uitgetest, ... en dit intresseert mij ook! Je schrijft ook leuk, zeker niet saai om te lezen. Wat ik ook goed vind is dat je in het nederlands schrijft, sommige Belgische blogs schrijven in het engels en dat vind ik moeilijker om te lezen. De lay-out van je blog is ook mooi. Hele zachte kleuren en een duidelijke structuur! Zeker ook niet onbelangrijk ;) Ik kan eigenlijk niets negatiefs zeggen ..

  e-mail: lisa-alleman@hotmail.com
  (Ik volg je op FB) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik wil wel meedoen met deze wedstrijd, heb geen idee hoe Shalimar ruikt maar ben wel benieuwd. Je blog bevat vanalles zowel beauty als fashion, de fotos zijn ook leuk& naturel. Het moet helemaal niet perfect zijn, het is tenslotte een blog met eerlijke uitleg over een product en geen fashion& beauty magazine die alleen maar reclame probeert te maken...dus kan ik je geen negatieve feedback geven.


  Ik volg je via twitter& facebook en heb links gepost!  daisies83@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. joepie,weer een winactie, ik kijk er altijd naar uit en word er altijd goed gezind van. ik doe dus zeker mee.

  ik volg je al een lange tijd via fb. wat ik leuk aan jouw blogs is dat het niet te kort niet te lang is, alles bevat, zoals prijs en de plaats waar je het produkt kunt aankopen.

  wat minder leuk is, daar kan ik zo niet zo opkomen.

  mijn e-mail is imran_sh@live.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dit is echt een leuk cadeautje om te krijgen :p

  Eerst en vooral vind ik dit een suptertoffe blog. Het leukste vind ik natuurlijk de give-away's want iets kunnen winnen is natuurlijk altijd tof.
  Je hebt altijd heel toffe foto's en ik vraag me soms af hoe je er aan komt. Posts met een outfit vind ik ook altijd interessant, vooral de combinaties. Verder vind ik ook de make-up en beautyweetjes interessant, deze kunnen altijd wel van pas komen.
  De cupcakjes vind ik verukkelijk om naar te kijken. Ik wou dat ik ze zelf kon maken, daar moet maar eens werk van maken. En je post ook soms random pics/post, deze zijn een leuke afwisseling met het fashion gedeelte.
  Je Lay-out is ook overzichtelijk en niet te druk, dat vind ik heel professioneel overkomen.

  mijn email is angela_vamp@hotmail.com

  ik volg je via Fb, twitter en bloglovin
  en ik het het getweet: https://twitter.com/#!/FashionILMusic

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Thank you for the information, the article is very well-written.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik hou van citrusgeuren, dus ik doe zeker en vast nog mee met deze laatste winactie! ;)
  Ik volg jouw blog nu al gedurende 2 jaar, en ik geraak totnogtoe nooit verveeld...
  Wanneer ik jouw blog lees, merk ik ook dat je dit met plezier doet, en dit met de nodige naturel en een soort bescheidenheid die ik erg apprecieer!
  Jij oordeelt nooit, en bent ook geïnteresseerd in wat jouw lezers vinden/doen, en dit maakt alles heel persoonlijk...
  Doe zo verder meid, ik blijf trouwe volger! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ook met deze actie doe ik nog graag mee :) Dit is echt een fantastische prijs, wow! Ik heb natuurlijk alles gedaan (FB, Bloglovin, etc, behalve de tweet omdat ik op twitterpauze sta wegens goede voornemens) en mijn mail is nog altijd lucia at erickerns dot com. Ik vind je blog erg leuk en afwisselend, je stijl is firs en eerlijk. Ook schrijf je vaak over producten/merken die ik nog niet ken van andere blogs (waardoor mijn wish list maar blijft groeien ;) Verder is je blog prettig persoonlijk, een mens is natuurlijk heel wat meer dan alleen een beauty of fashion verslaving alleen! En ik wilde dat ik ook zulke lekkere cupcakes kon maken maar ik heb geloof ik geen talent voor bakken (en een wel heel erg krakkemikkige en 'lekkende' oven uit 1968...) Maar daarom vind ik het nog wel erg leuk om naar de creativiteit van een ander te kijken :D Zelf word ik altijd erg blij van informatieve artikeltjes, tips, tricks, DIYs, weetjes, tutorials, haartechnieken. Misschien kun je eens wat lekkere vegetarische recepten plaatsen, of een video over vlechttechnieken (en dan hoop ik natuurlijk dat je een vriendin hebt met veel krullen want mijn haar weet niet eens wat stijl haar is LOL). Of leuke 'up-cycle' projecten, je bent creatief genoeg! En misschien kun je eens een video/fotocamera meenemen naar leuke shops/vintage/markten, een soort shoplog avant de kassa zullen we maar zeggen! Maar mooie foto's of persoonlijke verhalen zijn ook fijn. Of kunst die je inspireerd. Maar jouw blog is dus lekker van alles wat, en dat maakt het dus net zo leuk! Gewoon lekker doorgaan dus en dan groeit het blog vanzelf wel met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. You are a true master of the quill! This reading was the so absorbing! Write more and thank you!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram