dinsdag 14 februari 2012

Win een Gold Package van L'Oréal Professionnel

Deze winactie is afgelopen! De winnaars werden gecontacteerd via mail!

Zoals ik jullie gisteren al liet weten, heb ik vandaag alweer een leuke winactie voor jullie klaarstaat (je kan ook nog steeds deelnemen aan de Swatch wedstrijd).

Voor je enthousiast gaat verder lezen, wil ik jullie laten weten dat dit een wedstrijd is voor Belgische deelnemers only (dit werd zo vooropgesteld door L'Oréal Professionnel Belgium)!

Ok, nu over naar de wedstrijd. We starten deze winactie op Valentijn, dus wat past daar beter bij dan wat goud uit te delen... Not the real thing natuurlijk, maar jullie kunnen hier twee Gold Packages winnen van L'Oréal Professionnel.

Deze bevatten enkele van bekende producten van het merk:
♦ Mythic Oil
My favorite!! Echt, ik gebruik dit product elke keer ik mijn haar gewassen heb. Hij ruikt heerlijk en mijn haar is superzacht en glanzend.
Het is een multifunctionele olie, die zowel als verzorgingsproduct of als stylingsproduct kan gebruikt worden.
Geschikt voor alle haartypes, ook fijn haar.
Het maakt je haar glad en soepel, helpt om vlotter te brushen en je haar wordt er sneller droog mee.
Beschermt ook tegen kroezen, en verzorgt droge en gesplitste puntjes.
(Lees hier mijn volledige review nog eens)


♦ Bad Mud
Deze wax van de Superstyle Heroes lijn is ideaal om een warrige en nonchalante look te creeëren.
Het is een romige klei-textuur, waarvan je een kleine hoeveelheid warm wrijft in de handpalmen. Daarna verdeel je het over handdoekdroog of droog haar en breng zo je kapsel in model!


♦ Absolut Repair Cellular: Shampoo & Conditioner
De naam van deze producten zeggen al genoeg, een shampoo en conditioner die zorgen voor een diepgaand herstel van zeer beschadigd, breekbaar haar!
Is ideaal voor je haar na deze koude periode, denk ik dan!
Ik heb deze al regelmatig gebruikt en ik ben er echt heel tevreden mee!
Je haar is proper, ruikt heerlijk en is daarnaast ook terug zacht en glanzend.


Wat moet je nu doen om één van deze twee pakketjes te winnen?
♦ Vertel me bij de reacties in het kort een leuk valentijnsverhaaltje!
♦ Vergeet geen geldig emailadres (of link naar je blog/twitter) achter te laten, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

Niet verplicht, maar wel lief:
♦ Volg mijn blog via facebook, twitter, bloglovin, google friends.
♦ Als je me volgt via twitter, is een tweet altijd leuk: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een Gold Package van L'Oréal Professionnel: http://bit.ly/yKLk0H'

De winactie loopt van 14 febr 2012 tot 24 febr 2012, middernacht!
De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Veel succes
Petra x

28 opmerkingen:

 1. Woow wat leuk! Ik doe zeker mee.

  Ik volgde je op alles al een tijdje en ik heb een tweet gestuurd: https://twitter.com/#!/winacties1/status/169449373833502721

  Nu maar hopen:D!

  XX Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weeral zo een super winactie!!
  Als verhaaltje zal ik je gewoon vertellen hoe wij het dit jaar vieren. Ik en mijn vriend zeggen het is elke dag liefjes dag. Het is vandaag ook de verjaardag van de vader van mijn vriend de overleden is toen mijn vriend nog niet geboren was. Vandaar dat we het misschien op een iets andere manier vieren. We gaan vandaag eten wat we het liefst eten voor mij is dat Sushi en voor hem zullen dat waarschijnlijk frietjes zijn :p

  natasha_stassen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WHAUW superleuke winactie, wijzelf vieren valantijn niet speciaal maar mijn zoontje heeft zowat elk jaar een ander "liefje" en vind het toch leuk om nen knuffel te kopen en het mooi gedicht mag mama nog steeds lezen ..
  Volgen doe ik via googleaccount en FB
  grtjs Cathy ( jar.len@telenet.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw count me in! Valentijn is voor ons net echt een superspeciale dag, maar we doen er wel aan mee :p We kopen elkaar een cadeautje (ik kreeg make up.. duh :p) en gaan vandaag lekker samen koken. Niets speciaal, maar tog gezellig!

  Ik volg je op FB, bloglovin, GFC en Twitter en heb ook getweet

  Twitter: @Beautyreview101
  Fb: Sofie tbbr

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cesciavanhout@gmail.com! Ik volg je op fb en twitter!
  Een verhaaltje, goh, na 8 jaar heeft men liefje me vandaag nog kunnen verrassen met neuhauspralines! :) he still knows what i like! Helaas hadden we afgesproken niets te doen, dus ik had echt niets :) kzal maar extra lief zijn de volgende dagen zeker!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superleuke actie opnieuw!voor valentijn heb ik van mijn vriend mijn favoriete parfum gekregen:womanity.ik was superblij want ik wou die al lang maar als arme student kon ik/wou ik da zelf niet betalen :p haha,ik had hem wel de hint gegeven voor de parfum zodat ik zeker was dat het de juiste ging zijn want mannen hebben niet altijd goede smaak e ;)
  ik volg je op facebook,ik zit niet op twitter dus geen tweet sorry :p
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof zeg! Ik doe mee in elk geval.
  Ik volg je via bloglovin en facebook (Nathalie Verstraeten) en like op beiden dit artikel.

  Mijn verhaaltje:
  Eigenlijk zijn mijn vriend en ik totaal niet valentijnsgezind. Maar elk jaar, al 8 jaar lang belt mijn vriend me op valentijn op en start hij het gesprek met "Wil jij mijn valentijntje zijn"? Ik vind het ergens wel schattig maar vind eigenlijk ook wel dat hij na al die jaren eens iets origineler uit de hoek mag komen. Maar ik doe gewoon elke keer alsof ik het heel schattig vind :p Hij doet zijn best he.

  Happy Valentine iedereen!
  (natlie_v@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee Petra!

  Alvast 'n superleuke winactie! Ik volg je al 'n tijdje op twitter, fb en bloglovin dus dat is alvast niet mis;)!
  Ik heb je bericht ook geretweet, bij deze de link:
  https://twitter.com/#!/Liesbeth_Vo/status/169500145573044224

  Een Valentijnverhaaltje, zo moeilijk! Ik doe er namelijk helemaal niet aan mee omdat ik 2 dagen later verjaar (en dit tegelijk met mijn mama)! Misschien toch een klein valentijngerelateerd verhaaltje. Vroeger, toen ik een jaar of 5 was, wist ik niet zo goed wat Valentijn was. Ik vroeg dan ook de hele tijd waarom dat het Valentijn was en waarom mensen cadeautjes kochten, waarom er overal hartjes en bloemetjes hingen enzovoort. (ik zat duidelijk in mijn waarom-fase). Mijn papa zei dan altijd dat als ik 2 dagen vroeger geboren was ik Valentina zou hebben geheten. Als kind vond ik dat echt geen mooie naam en was ik dan een beetje verdrietig/sip tot mijn papa mji kwam kietelen, hihi. Toch nog 'n leuke valentijnherinnering lijkt mij ;)!

  Hopelijk heb jij wel iets leuk gedaan vandaag;)!
  Ik ben enorm benieuwd naar deze producten! Over de mythic oil hoor ik niks dan lovends!

  Veel liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super winactie!

  Ben nu 4 jaartjes samen met mn vriendje en ben heel erg blij met hem. Voor valentijn hebben we een dinner en movie gedaan, een leuke klassieker

  Luyckxlisa@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een zeer leuke actie, ik doe dus mee. (Ik volg je overigens ook via facebook)

  Een valentijnsverhaaltje is natuurlijk moeilijk als je single bent. Maar ik moet toch wel zeggen dat zelfs al heb ik geen lief, ik toch omringd word door mensen die me liefhebben, en natuurlijk laat ik hen dat weten via een lekker pralintje. <3 (dit zou een hartje moeten voorstellen) ;)

  (stefanie.decostere@ugent.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk, ben sowieso al verslaafd aan L'oréal professionnel!

  Mijn verhaaltje: ik had van mijn vriendje vorige week al iets gekregen (lees: hij heeft mij geld toegestopt om zelf iets uit te kiezen omdat hij niet wist wat te kopen:D)dus ik had vandaag voor mijn eigen zelf een chanel lippenstift en nagellakje (orange fizz btw) gekocht zodat ik toch het gevoel kreeg ook iets nieuws gekregen te hebben op valentijn zelf. Maar toen ik terugkwam van mijn les, bleek dat mijn vriendje toch wel heel attent is aangezien dat hij nog een bon voor the body shop voor mij gehaald had...


  (e-mail: jannes_katrien90@hotmail.com)

  en ik volg je op facebook!

  x Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een kort Valentijnsverhaaltje.. Dan vertel ik gewoon hoe mijn avond in elkaar zat ;)

  Mijn lief en ik doen sowieso niet mee aan Valentijn. Op m'n werk krijg ik van onze brands soms kaartjes mee en zo had ik vandaag ook een Valentijn postercard voor hem meegebracht. Very cute and very pink. Daarop zei hij me dat hij ook een idee had gehad, maar dat het niet was gelukt. Een beetje verbaasd vroeg ik om meer uitleg en toen kwam hij met het volgende:
  "Ik had iets leuk gevonden en gegoogled, maar ik kon het enkel bestellen in Australië voor 250 euro en de import-termijn was net te lang om het voor Valentijn te doen."

  Ik weet niet of het een excuus was. Misschien heeft hij wel echt iets gevonden in Australië. Ik vond het alleszins pretty cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super! maar kom niet uit Belgie, dus laat het aan me voorbij gaan, andere deelnemers heel veel succes en ik gun het jullie allemaal ♥ maar blijf je wel volgen hoor Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben niet zo'n grote fan van Valentijn en hou het meestal rustig met een homecooked meal en een leuke film. Lekker gezellig samenzijn is het belangrijkste :)

  Ik ga je RT'en en zoals je weet ben ik al lang een true follower :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zalige winactie! Zekere die Mythic Oil zou een pareltje kunnen zijn voor mijn haar! Dus ik doe mee met de wedstrijd. :)

  Ook ik doe niet echt mee met Valentijn, of het is toch nooit de bedoeling. Gek genoeg kopen we elkaar toch elk jaar een klein cadeautje, ondanks we tegen elkaar altijd zeggen niets te kopen 'want we doen daar niet aan mee'. Hoe komt het toch dat we dan altijd iets voor elkaar hebben op 14 februari? :D Dit jaar hadden we vrienden op bezoek. Om toch een beetje in de Valentijnstemming te komen (meer een uitvlucht dan wat anders), kocht ik bij Leonidas pralines in de vorm van een hartje! En ze hebben ons gesmaakt! ;)

  Tot zover mijn verhaaltje...

  Ik volg je op twitter en facebook. En zal de wedstrijd ook even tweeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Inge , Ingebambi@live.nl

  Ik had geen valentijn dus als troost ging ik naar de MC Donalds HAHA, dat ws mijn valentijn verhaaltje :$

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi!

  Natuuurlijk doe ik weer mee! Haarproducten, het is mijn verslaving.

  Mijn Valentijnsverhaal zit helaas niet vol rozengeur en maneschijn, aangezien Het Lief door de week in Gent vertoefd, en ik (helaas) niet! Maar we hebben afgelopen zondag wel samen sushi gemaakt (en opgegeten, duh), telt dat ook? :D Op Valentijnsavond heb ik mezelf dan maar een date met Zooey Deschanel gegund, Het Lief vond dat vast niet erg.

  Lie(f)s, Lies!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Inderdaad wat een super win-actie! Mijn vriend zijn niet echt zo'n valentijnsdag personen, bij ons is het elke dag valentijn héhé cliché :) Maar gisteren zijn we uiteindelijk na veel discussiëren over het eten (foodjunkies dat we zijn) toch nog ergens lekkere thai gaan eten. Gelukkig was er nog plaats en het was uiteindelijk een heel gezellig avondje :)

  xx
  Carlota

  (Carlotaslittleblog@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik wil bij deze ook keigraag meedoen. Ik schrijf zelfs verhaaltjes en ik zal hier de verkorte samenvatting posten van een Engelstalige kortverhaal.

  Het is een koude zomernacht.
  Hij en zij liggen op een plateau op de hoogste berg ter wereld. Het is stil en de sterren twinkelen aan het firmament. Ze zijn geofferd door hun volk voor wat ze gedaan hebben. Het proces is al begonnen, ze kunnen niet meer weg. Ze zijn gekluisterd aan de grond. Terwijl zij naar de sterren tuurt, gebruikt hij zijn allerlaatste krachten om haar te kussen.
  Wanneer zijn lippen de hare raken, voelt hij haar veranderen in steen en verlaat de laatste ademzucht haar. Hij volgt weldra. Voor eeuwig verbonden met elkaar.

  Het volle verhaal kan ik ook altijd posten.
  email: rebecca[dot]vr[at]hotmail[dot]com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gisteren, op valentijn, waren mijn liefje en ik drie maandjes samen. Wanneer ik thuiskwam van school ging hij mij komen ophalen. Ik moest mij nog snel wat opmaken en een kleedje aandoen, want op zo'n speciale avond zie ik er graag goed uit! Hij belde aan en zag er weer zo goed uit :D. Hij had achter zijn rug een kleine verrassing voor mij, hartensnoepjes! Zo lief! We zouden ergens naar toe gaan, maar hij had niet verteld naar waar. Uiteindelijk kwamen we aan een gezellig restaurantje, waar we een romantisch etentje hebben gehad. :D ik was super blij, want ik wist totaal nog niet dat hij zo'n romanticus was ;D

  e-mail: lisa-alleman@hotmail.com
  Ik volg je op FB en heb getweet (hopelijk heb ik het goed gedaan, want ik zit nog maar net op twitter en ben er nog niet zo goed in) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe graag mee!
  Mijn e-mailadres is: chantal_rila@hotmail.com

  Ik besloot dit jaar niks te doen aan Vday, aangezien ik al 2 jaar achtereen een kaart aan mijn lief heb gegeven maar niets terugkreeg. Maar dit jaar was anders want hij had gereserveerd bij mijn favo Italiaan en had een bak Ben & Jerry's en een fles cava gehaald voor erna. Kon niet beter! Ik voelde me wel wat schuldig omdat ik zelf niets had voorzien, maar het was een heel leuke avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Naar een leuk valentijnsverhaaltje moest ik niet lang nadenken,
  heb vorige week een van de tot nu toe leukste dingen van 2012 nl. al meegemaakt.
  Men vriend en ik zijn nog niet zo lang samen en ook al zijn er heel wat kriebels en sprake van verliefdheid,
  die eerste "Ik hou van jou" of "Ik zie je graag" is toch altijd wat speciaal.
  Toen ik vorige week mij na hem snel wou douchen, was het grote hartje dat hij getekend had in de
  bedompte badkamerspiegel dan ook genoeg om mijn hart sneller te doen slaan en te beseffen dat hij het echt wel is.
  Onverwachte gebeurtenissen zijn nu eenmaal de leukste, zeker zo met Valentijn voor de deur.

  tinedepandelaere@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoewel ik ondertussen al 22 ben, was valentijn altijd wat sneu: Mijn vorig vriendje moest altijd werken, want valentijn was een hoogdag... Gevolg: niks romantisch! Maar met mijn huidig vriendje zijn de valentijnsdagen een pakje beter en toffer ;) dit jaar zijn we naar centerparcs gegaan voor een weekendje en hebben we gewoon kunnen genieten van elkaar en niks doen :)

  ik volg je op FB, Twitter en Bloglovin :)

  Mijn email is anjatjeanjatjeanjatje [at] gmail.com en mijn twitternaam aniejatjeuh (jep heb het net gereetweet)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi, wat een leuke wedstrijd!

  Mijn 'verhaaltje' is...iedere dag is het valentijn voor mij, omringt met mensen die van je houden en waar jij heel erg van houd. Het zou elke dag voor iedereen Valentijn moeten zijn, het gaat hem toch niet om de cadootjes of kaartjes enz... maar zoentjes& knuffeltjes...& veeel chocola! :D

  volg je op twitter, facebook!


  Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ♥ Ik maak graag een kans,mijn haar kan wel een oppepper gebruiken.Loreal is top,ik gebruik zelf de roze versie voor colored.Maar dit is echt lux zeg.Neetu Mohan(facebook)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Normaal gezien doen wij eigenlijk niet veel met Valentijn, maar dit jaar had ik wel een leuk valentijnsverhaaltje...
  Mijn vriend had concerttickets gewonnen van één van mijn lievelingsgroepen Florence&theMachine, en dat ging net door op 14 februari!!! Best Valentine ever! X

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Probeer iedere dag Valentijntje te zijn voor mijn gezin. Heb geen echt verhaaltje;
  mia_en_armel@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Kan ik wel gebruiken hoor! En zeker na jouw goede verhalen over dit product, ben nu wel benieuwd ♥
  @nathaliebosman

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram