zaterdag 21 april 2012

Estée Lauder Bronze Goddess Self-Tan Collection

De zon komt hier maar heel af en toe eens piepen, maar de vakantie staat voor de deur bij mij!
En na een héle lange winter, vol lange broeken en panty's, roepen mijn benen gewoon naar een zelfbruiner alvorens ze bloot gezien mogen worden!

Estée Lauder heeft de perfecte oplossing hiervoor met zijn Bronze Goddess Self-Tan Collection.
Kies voor een stralende, natuurlijk bruine kleur in maar liefst 5 luxueze texturen, telkens met de kenmerkende exotische Bronze Goddess-geur, die doet denken aan zon, zomer en strand!

Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Lotion for Face: een zachte, voedende formule speciaal voor het gezicht, zorgt voor een gelijkmatige gouden kleur met een lichte glans die opkomt vanaf één uur na gebruik.

♦ Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Milk for Body: een lichte, melkachtige lotion, die zacht aanvoelt, snel droogt en de huid een stralende gloed geeft.


♦ Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Gelée for Body: een makkelijk aan te brengen gelée, die perfect blijft zitten, is transfer-resistent en geeft een prachtige, glanzende bronzen tint, die binnen het uur resultaat geeft.


♦ Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Spray for Body: een makkelijk en egaal aan te brengen self-tanning spray, die snel droogt en garant staat voor een perfecte gouden strandtint die opkomt binnen één uur.


♦ Bronze Goddess Radiant Perfection Firming Body Crème: een rijke, verstevigende crème die gemakkelijk wordt aangebracht en de huid en verleidelijke, zachtgouden gloed geeft en tegelijktijd zorgt voor een zichtbaar betere huidsteint en huidstructuur.

Ik testte deze laatste, de Estée Lauder Bronze Goddes Radiant Perfection Firming Body Crème uit!! Wie zegt er niet  'I do' tegen een strakkere huid én een bruinere teint? Up to the test:

Het is een verstevigende crème die zich makkelijk laat aanbrengen en geeft de huid een verleidelijke, zachtgouden gloed. Zorgt voor een zichtbaar betere huidteint en huidstructuur.

Het is een soort bodycrème die de kleur langzaamaan opbouwt, dus je hoeft zeker geen schrik te hebben voor een oranje tint of strepen na enkele uren. Je ziet een subtiel verschil maar het is helemaal niet opvallend dat je een zelfbruiner ophebt.
Ik gebruik het 's avonds na de douche, hij heeft een heerlijke zomerse geur, maar na een tijdje herken je er toch een typische zelfbruiner-geur in terug!

Hij is in mijn ogen perfect voor heel lichte huid, omdat zelfbruiners daar al snel to much zijn! Deze heeft een subtiele tint, je hebt een lichte glow, en het ziet er heel natuurlijk uit!
Hij voelt ook aangenaam en voedend op de huid. Of hij echt zorgt voor een verstevigend effect kan ik niet echt zeggen, maar het is wel goed om weten en je kan daar dan misschien later wel voordeel van uit halen!

Wat denken jullie van dit product? Gebruiken jullie een zelfbruiner?

7 opmerkingen:

 1. ik heb nog nooit een zelfbruiner gebruikt, heb ook een bleek huidje en de angst voor plekken/strepen of oranje-effect was mss altijd toch wel wat teveel aanwezig als ik het dan toch es wilde gaan kopen..
  mss moet'k deze dan toch es gaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt goed! Eigenlijk lees ik altijd positieve reviews over de Bronze Goddess producten van Estée!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik in het voorjaar ook regelmatig een zelfbruiner, vooral voor mijn gezicht want dat schijnt nooit mee te bruinen :) Bronze Goddess producten heb ik nog niet geprobeerd maar ze klinken erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb het niet zo voor zelfsbruiners wegens een te lichte huid! dus ik zou het alleen maar gebruiken op mijn benen. daarenboven ben ik er een complete ramp in, plekken dus met andere woorden. ik zou voor de gelee gaan, hou altijd meer van die textuur! enfin, ik hou deze productjes in mijn achterhoofd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf een redelijk bleke huid, maar durfde nooit zelfbruiner te proberen, omdat ik bang was oranje uit te slaan.
  Misschien moet ik het nu toch eens wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moet dit snel ook eens proberen, love de Clinique producten anyways!

  http://luckyeighte.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram