dinsdag 3 juli 2012

Disney Pixar Brave

Ik vertelde jullie in een vorig artikeltje (check hier nog eens) dat ik deze vakantie dolgraag naar de nieuwe Disneyfilm Brave wil gaan kijken! Die komt op 18 juli in de cinema.

Lucky me, dankzij een uitnodiging van The Disney Company en een tripje naar Kinepolis Gent, konden we de film al in preview gaan bekijken! Hooray!!!
Ik vind het een hele mooie film, er zat spanning in, ik heb regelmatig moeten lachen, en ja er zit een moment in waar ik waterogen kreeg (I'm sure I wasn't the only one).
In de film maken we kennis met de mooie prinses Merida, met haar mooie rosse krullen en blauwe ogen, en haar drie schattige broertjes, don't be fooled, they are rugrats, waar je zo mee moet lachen.

Het is geen typische Disney-story, zoals we het een beetje gewoon zijn: prinses, prins op het witte paard en ze leefden nog lang en gelukkig...
Maar het is een heel mooi verhaal over de band tussen een prinses en haar moeder. Het verhaal speelt zich af in de Schotse hooglanden, en de beelden, de natuur en het 3D-effect zijn dan ook echt supermooi!

Het verhaal:
"Merida, impulsieve dochter van koning Fergus en koningin Elinor, is een ervaren boogschutter.
Vastbesloten om haar eigen pad in het leven te bepalen gaat ze tegen alle eeuwenoude tradities in die heilig zijn voor de grote leiders van het land. Wanneer Merida een excentrieke oude heks om hulp vraagt, gaat haar wens in vervulling met rampzalige gevolgen.
Het grote gevaar dat op de loer ligt dwingt Merida er toe om de zware betekenis van moed te ontdekken om zo de beestachtige vloek te kunnen stoppen voordat het te laat is."


Review van the little one: 'Ik vond het een superleuke mooie film, alleen de gevaarlijke beer vond ik niet zo leuk!!' ;) Noah - 4j

Wat denken jullie van deze nieuwe Disney film Brave? Gaan jullie deze kijken deze zomer?

Disney Pixar Brave - Vanaf 18 juli 2012 in de bioscoop

15 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jullie de film alvast konden zien. Ik heb nog niet eerder van de film gehoord. Hij lijkt me erg leuk! Ik denk nog niet dat Alexia een hele zit in de BIOS gaat volhouden, maar op DVd straks moet lukken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was al fan sinds de eerste trailer. Ik ga sowieso kijken ^^
  Blij dat je kleine pruts het ook mooi vond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh! Ik ben nu nog benieuwder om hem te zien! Ik ga 14 juli in A'pen waar de film in bijzijn van de Vlaamse cast getoond wordt... ( raar om echte koppen bij die stemmetjes te zien!).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil hem ook zo graag gaan zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je al kon gaan kijken ! Ik kan geen 3D zien omdat ik geen dieptezicht heb. Helaas pindakaas :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh oei, jammer! Was ook mijn eerste 3D film, die brilletjes zijn toch nog niet zo handig voor kleinere kindjes, die houden dat niet graag lang op, daarom kiezen wij altijd de gewone versie :p

   Verwijderen
 6. Ik wil zekerr gaan kijken! Ben een grote fan van Disney films!:D xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil 'm wel zien! Komt hij ook uit in gewone versie (dus niet 3D)?
  De quote van je zoontje is echt zo schattig :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik wil hem ook heel graag zien, heel benieuwd! we zijn met zijn allen zot op disney-films!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt leuk, ik heb nog altijd geen 3D-film gezien (*shame on me *)!

  Hihi, die review van the little one, hoe cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ben ook ongeduldig aan het sinds ik de trailer zag! Ik heb eigenlijk al drie filmen op mijn lijstje staan... ben niet echt zo'n filmen kijker of iemand die elke week gaat, integendeel... zeer af en toe... maar nu, toevallig, heb ik drie filmen op mijn wishlist staan, nl. brave, snowhite and the huntsman en ice age 4 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, ice age 4 willen we deze vakantie ook nog gaan zien :)

   Verwijderen
 11. Ooh, wat leuk! Ik wil hem echt graag kijken al sinds ik de trailer op IMDB zag verschijnen drie maanden geleden. Weer een assertieve prinses van Walt Disney =]

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake