Mogelijk gemaakt door Blogger.

What's in my bag

Een eerste 'What's in my bag'-postje hier!! Ik vind het zelf altijd leuk om te zien wat andere mensen zoal meesleuren. Ik wou het al langer eens doen, en nu is het er eindelijk eens van gekomen.
Op het werk komen ze wel af en toe eens naar mij toegelopen als ze iets nodig hebben, omdat ze weten dat ik nogal veel meesleur in mijn tas, al vind ik het best nog meevallen ;).
Hope you like it:
Mijn tas van Suite Blanco (die ik kocht in Marrakech), ik heb er best nog een aantal andere (understatement :p), maar deze gebruik ik tegenwoordig nog steeds als mijn alledaagse handtas (love the color).

Mijn sleutelhanger van Essentiel, die ik kreeg op de opening van de Accessory Store
Kleur past misschien niet helemaal bij het koraalkleurtje van de handtas, mijn ik vind hem zo leuk, dat ik hem er gewoon wou aanhangen :)

Nu over naar de inhoud:
Hello kitty zakdoekjes - TicTac Strawberry Mix - visitekaartjeshouder
Zonnebrilzakje (h&m) die ik gebruik om mijn Iphone in te steken (iphone gebruikte ik om de foto's mee te nemen, dus die staat er niet bij, maar gaat natuurlijk ook overal mee naartoe)
Portemonnee en mijn sleutels

Roze zakje met bolletjes (altijd handig als je in de winkel bent en geen zakje meer krijgt)
Kauwgom en muntjes.
Producten die ik snel eens aanbreng in de auto, zitten los en binnen handbereik in mijn handtas: lippenbalsem, Clinique Chubby Stick in Curvy Candy en een zwart oogpotlood van Lancôme.
Mijn hema-agenda en cupcake-stylo.
Favoriete handcrème van Roger & Gallet (bijna op, boehoe) en vochtige doekjes (onmisbaar met een little one bij je, vuile handjes van te spelen, vuile mond van iets te eten onderweg, ...)

Last but not least, toiletzakjes. Eén voor make-upjes, één met wat beautyspulletjes en nog eentje met wat spullen die ik niet vaak nodig heb, maar altijd wel handig zijn om bij te hebben.

Blushstick van Shiseido (altijd handig om je make-up bij te werken onderweg zo een stick)
Nog enkele van mijn favoriete lipproducten, L'Oréal Caresse in Fashionista Pink, Chubby Stick in Whoppin' Watermelon, Chanel Rouge Coco Shine in Chance en een Glam Shine Miss Candy lipgloss van L'Oréal in Nude Bonbon.
Daarnaast ook nog mijn macaron lipbalsem, en een concealer van Couvrance.

Anti-bacteriële handgel (handig onderweg als je geen water en zeep in de buurt hebt)
Lime Coconut Body Splash van h&m
Clinique Pore Minimizer
Shiseido matifying stick
OPI mini hand & body lotion

Dit tasje haal ik niet zo heel vaak boven, maar zitten soms wel handige dingen in. 
Nagelvijltje, mini pincet, spiegeltje, blotpaper, kledingkleefvellen (voor ongewenste pluisjes), handcrème, nog wat lippenbalsems, mini zonnecrème, parfumstick, lipgloss, lippenpotlood en nog een blushstick.

And that's about it!! Ik mis misschien nog een zonnebril, maar die liggen eigenlijk gewoon in huis en in mijn auto, soms gaat er wel eens een parfumflesje mee onderweg, en verder misschien nog wat extra koekjes ;).
(Over lege papiertjes, kassaticketjes, ed spreken we gewoon niet).
Hopelijk vinden jullie het leuk om zien.

Wat sleuren jullie zoal mee?
Petra x