Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in beautyland

Vandaag zet ik nog eens enkele beauty nieuwtjes op een rijtje die ikzelf superleuk vind. Ik weet het, het is al een hele tijd geleden, maar met de feestdagen in het vooruitzicht, wou ik het niet langer uitstellen, want er zitten leuke cadeau-ideetjes bij!

♦ Dot Marc Jacobs
Jullie hadden misschien het nieuwe parfum van Marc Jacobs al gezien, Dot. Het is een superleuk rood flesje met zwarte stippen (wat doet denken aan een lieveheersbeestje), versierd met vinders en bloemen.
Nu speciaal voor de feestdagen heeft Marc Jacobs van deze geur een leuk accessoire ontwikkeld, de Solid Perfume Necklace. 

Het is een vlinder, rood met zwarte stippen, met een stralende parel in het midden, op een goudkleurige basis die je kan opendraaien. Door de goudkleurige ketting kan je het als een leuk modeaccessoire dragen en heb je deze heerlijke geur altijd bij je!
Dot is een bloemige, zoete geur met oa. rode bessen, jasmijn, kokosnootwater en oranjebloesem.

Marc Jacobs Dot Solid Perfume Necklace - Verkrijgbaar bij Parfuma voor €43.50


♦ Naughty or Nice by Orly
Bij de wintercollectie van Orly maakt het niet uit of je wel goed bent geweest dit jaar om een cadeautje te krijgen. Met hun Naughty or Nice collectie is er voor iedereen wat wils.
Ze zijn kleurrijk en vol glitters, dus perfect voor de komende feestdagen.
Vlnr: Devil May Care, Miss Conduct, Halo, Unlawful, Angel Eyes and Torrid.

♦ NUXE Gift Box
Oh, het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom, deze giftset van NUXE.
Ze verzamelden hun bestsellers in één box, nl. Crème Prodigieuse Anti-Skin Stress Moisturizing Cream, Huile Prodigieuse Multi-Purpose, Huile Prodigieuse Or Golden Shimmer (mini) & Candle 'La Bougie'.

NUXE Gift Box - Verkrijgbaar oa. bij de apotheek voor €39.90

♦ Only You feestcollectie
De nagellakjes van Ici Paris XL, Only You, zijn echt mijn favoriete budgetlakjes (€4.95/st)! Altijd zo mooie kleuren, lakken supermakkelijk en ze blijven er lang mooi uitzien!
Ook voor de feestdagen brengen ze vijf nieuwe kleurtjes uit om je te laten schitteren.
Van zilver en goud, tot metallic kleurtjes paars, blauw en groen.
Voor een feestelijk finishing touch brengt Only You ook nog twee topcoats uit, met glitters. Disco Diva met zilveren glittertjes en Bling Bling met goudkleurige glitter.
Vlnr: Frozen Dream, Golden Rain, Shooting Star, Metal Dust & Electric Mint

♦ Essie Wintercollectie
Essie kiest dan weer voor opvallende kleuren in hun wintercollectie voor 2012 waarbij je je een echte royal voelt, met oa. nobel blauw, koninklijk rood en gouden glitters.
Snap Happy, Beyond Cosy, She's Pampered, Leading Lady, Butler Please & Where's My Chauffeur

♦ Springfield make-up
Het kledingmerk Springfield bracht eerder al een make-up collectie op de markt, maar breidt nu nog een beetje uit!
Zo hebben ze geïnspireerd op de Springfield jeanscollectie een Deep Blue Jean Eyes & Nails collectie met daarin nagellak en oogschaduw in twee verschillende blauwtinten en een eyeliner.
Ook de lipsticks en nagellakjes kregen wat extra kleurtjes, maar ze hebben een superleuke nieuwe collectie met lippenbalsem en -glossjes, in verrassende smaken, kleuren en verpakkingen, lekkere cocktails, een blikje cola of zelf een ijsje met kersensmaak! De perfecte kerstcadeautjes lijkt me, en dat allemaal aan €4.99!

♦ ProNails Manicure Massage Candle (€27.75)
Ook een leuk kerstgeschenkje lijken me deze kaarsen van ProNails. Het zijn niet zomaar kaarsen, maar Manicure Massage Candles.
Ze hebben een 100% natuurlijke formule, met etherische oliën en vitamines die de huid kalmeren, hydrateren en voeden.
Door de warme was worden ook de zintuigen extra geprikkeld én zijn je handen extra zacht.
Speciaal voor de winter komen ze in twee nieuwe heerlijke parfums, Bergamot-Jasmijn, een licht-zoet en fruitig parfum, en Sandelhout-Citroen, een fris en kruidig parfum dat doet denken aan een knetterend haardvuur.


Wat vinden jullie van deze leuke beautynieuwtjes? Zit er iets bij voor jou?
Petra x