Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty December

Ik toon jullie vandaag graag de Deauty box van December (ik vertelde jullie al eerder over het concept, lees hier).
Het is een maandelijke box vol beautyspulletjes van topmerken, waar je slechts €15 voor betaald (inclusief verzendkosten). Je weet op voorhand niet wat erin zit, maar een teleurstelling zal het nooit zijn!

Ik laat jullie zien wat je vorige maand allemaal kreeg voor die €15, zodat je als de bliksem die nieuwe box kan gaan bestellen:
Essie - Bobbing For Baubles (full size - €10.99)
Etat Pur - Actif Pur Citric Acid AHA A60 (full size - €12.20)
Kérastase - Elixir Ultime for Fine and Sensitized Hair (travel size - full size is €35.80)
Bee Nature - Hand and Nails Care Cream (full size - 7.90)
Klorane - Dry Shampoo with Oat Milk (travel size - full size is €10.80)
Georgio Armani - Acqua Di Gio Essenze (miniatuur - full size is €68)

Het lakje van Essie, Bobbing For Baubles is een supermooi donkerblauw lakje van de wintercollectie van 2011 (ik testte het lakje eerder, lees hier). Het blijft een mooi en tijdloos lakje, dus superleuk dat deze erin zat!

Het kleine flesje van Etat Pur, de A60, is een citroenzuur. De pure actieve stof citroenzuur wordt aanbevolen voor een doffe en minder stralende teint. Ook om de huidtextuur strakker te maken en de teint te egaliseren zou hij perfect zijn.
Het vernauwd verwijde poriën en werkt ook als een soort peeling, wat de verwijdering van dode huidcellen bevorderd.
Ik probeerde eerder al producten van het merk, en mijn huid reageerde er niet zo heel erg goed op. Ik wou ze nog eens uitproberen, maar misschien moet ik maar met deze beginnen!

Olie in je haar, het is sinds vorig jaar een ware trend, en ik ben alvast fan! Ik gebruik na elke wasbeurt een olie in mijn haar. Deze travel size van Kérastase, de Elixir Ultime for Fine and Sensitized Hair, is perfect om mee te nemen op een weekendje of vakantie! Deze is trouwens een scented versie, op je handen wel een hele straffe geur, maar eens op je haar een heerlijk subtiele bloemengeur!

De Deauty-box wordt bedoeld om kennis te maken met nieuwe producten en merken, en hij bereikt zijn doel, want het merk Bee Nature kende ik helemaal niet. Deze hand- en nagellotion van het merk is helemaal nieuw voor mij.
Hij zit in een aparte verpakking, wat het wel leuk maakt! De crème is heel lopend en je hoeft eventjes te wrijven om hem goed in te werken, maar hij doet zijn werk goed. Al ben ik niet zo fan van de geur, hij ruikt mij iets teveel naar zeep, maar dat is misschien het 'natuurlijke' aspect van het merk!

Kim van It-Girl liet me onlangs weten dat de droogshampoo van Klorane haar favoriet was. Ik kende het merk ook nog niet, dus ik was wederom superblij hem in de box terug te vinden!
Ik gebruik niet zo vaak een droogshampoo, heel af en toe, maar het is handig om in huis te hebben, of in je handtas met deze handige travel size.
Hij laat ook geen sporen achter én ruikt heerlijk! Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb!

Last but not least, een miniatuur parfumflesje van de Georgio Armani Acqua Di Gio Essenza, mijn favoriete mannenparfum, om ook het vriendje of de hubby te verwennen!

Al deze producten zijn de €15 dubbel en dik waard (zeker als je weet dat verzendkosten voor pakketten tegenwoordig al €6 kosten). Het is ook elke maand een mooi verrassingscadeautje voor jezelf, of iemand anders! Ik vind het een fijn initiatief!
Bekijk hier de Deauty-website voor meer info, of een bestelling te plaatsen!

Wat denken jullie ervan? En hebben jullie al ervaring met de beautybox?