donderdag 24 januari 2013

Winter Essentials & Snow Showers

De koude blijft maar aanhouden, brrr ik ben echt meer een lente/zomer-type, en de sneeuw blijft daardoor ook liggen! Met de extreem koude temperaturen is het belangrijk om je handen, gezicht, lichaam en haar goed te beschermen! Vandaag zet ik eens mijn winter essentials op een rijtje, maar eerst mijn favoriete douche producten van het moment, helemaal in thema:♦ De Snow Woman van Cake, ruikt heerlijk naar vanille en walnoten!
♦ De Snow Fairy van Lush, mijn jaarlijkse favoriet bij de kerstproducten, een héél zoete geur maar oh zo lekker, and it's pink with glitters!
♦ De Snow Angel van Philosophy, ook al mijn tweede fles, dit jaar ging ik voor de grote versie, ruikt heerlijk zacht!

Nu op naar mijn winter beauty essentials:

♦ Mijn huid bescherm ik in de winter graag met een iets rijkere crème of body butter! Mijn favorieten zijn de L'Occitane Honey Whipped Body Cream en de Kiehl's Crème de Corps Whipped Body Butter.

♦ Mijn handen smeer ik dagelijks verschillende keren in met een handcrème, ik heb er overal liggen, in de keuken, op het werk, in mijn handtas, ... In huis grijp ik vaak terug naar de Essie Smoothies Hand & Body Lotion Pear & Fig (haalde ik bij Beauty Queen), een handige pompflacons waar ik mijn handen eens onder hou als ik er passeer. En ook de Frollein Wunder Hand & Nail Cream in Apricot (haalde ik bij Zalando), superleuke verpakking, een heerlijke abrikozengeur en zachte handen!

♦ Voor mijn gezicht ging ik elke dag voor de de Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, maar mijn potje is jammer genoeg leeg, boehoe! Ik gebruik nu een sample van de Hope in a Jar van Philosophy en hij bevalt mij ook redelijk goed (volgt zeker nog een review over)!
Ook heerlijk voor het gezicht is een heerlijk hydraterend masker, het Voedend Honing Masker van Nivea is daar perfect voor!

♦ Ook mijn lippen krijgen op een dag wel wat lippenbalsem opgesmeerd. Daar heb ik ook overal wel een tube van liggen, mijn favorieten van het moment zijn de Kiehl's Lip Balm #1 en de Nivea Lip Butter in Vanille & Macadamia. 

♦ Last but not least, voor mijn haar gebruik ik sowieso vaak een olie, en tijdens de koude dagen helpt dat echt om te beschermen, te voeden en helpt bij mij ook tegen statisch haar! De Mythic Oil van L'Oréal Professionnel blijft hier op nummer één staan. Ook de Essence van Kérastase Cristalliste gebruik ik vaak op de punten van mijn haar voor meer glans en bescherming.
Ik grijp ook vaker naar een masker na het wassen, dan een conditioner, om zo extra te voeden!

Zo, dit is het zo wat voor mij! Al hoop ik nu toch snel op lente-weer, ik heb het zowat gehad met die sneeuw en koude!
Wat zijn jullie winter essentials? Laat het gerust weten bij de comments, altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken!
Petra x

31 opmerkingen:

 1. Mooie producten! Leuk met die sneeuw trouwens :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verkopen ze die snow fairy nog bij Lush?? Die is zooooo goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en goede keus aan producten! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik oriflame wonderpotje op mijn lippen, Palmers handcreme en op mijn huid wisselt het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo schattig die foto's in de sneeuw :D ik wil die douchegel van lush eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne producten allemaal! Snow Fairy ruikt zo lekker!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik die lipbalm van Kiehl's ook! lekker vettig :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmm, al die lekkere smeerseltjes! <3
  Maar voor mij mag de zon ook wel beginnen schijnen, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is echt erg he nu, Ik heb in mijn leven nog nooit zo lang sneeuw en vriestemperaturen geweten denk ik in België, bah! Maar goed, januari zit er bijna op, dan is het enkel nog februari doorkomen en het is bijna lente, niet? :-D
  Leuke producten, ook heel wat van mijn winterfavorieten, de haarolies, Kiehl's, Cake, snowfairy & nivea maskers, lovely! Die Snow Angel van Philosophy staat ook op mijn wish list, nu ga ik wel naar amerika in Augustus maar dan zal die niet in de rekken liggen zeker? ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De foto's met de sneeuw zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie selectie! Snow Fairy is inderdaad een essential. Het hele jaar door wat mij betreft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Snow Fairy van Lush moet ik ECHT een keer gaan aanschaffen, hoor er zo veel goeds over!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten heb je als winter essentials! Leuke foto ook die eerste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze productjes klinken echt zo lekker en Snow Angel ziet er zo magisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb gisteren de snow fairy gekocht, heeeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's! En heerlijke producten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fijne producten! Zelf grijp ik weer veel naar Lemony Flutter want ik heb extreem droge vingertoppen en dat ziet er niet uit maar voelt ook niet fijn. Ik smeer mijn lippen vaak in met een lippenbalsem van Crazy Rumors (100% natuurlijk) en ik gebruik regelmatig de LPM bodylotion die ik van jou heb gehad ;-) Snow Woman van Cake lijkt me trouwens alleen al fantastisch vanwege de geur: vanille en walnoten hmmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige producten zeg! Ik gebruik zelf momenteel een bodybutter met aloë vera.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo'n leuke producten! Ik gebruik ook vaak zo'n maskertje van Nivea om mijn gezicht extra te beschermen. En ik heb altijd een labellostick bij mij voor mijn droge lippen. Dat blijft echt mijn favoriete merk voor lipbalms.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh zo'n handige tips! Ik smeer gewoon extra veel hydraterende creme!
  Leuk dat je die productjes in de sneeuw hebt getrokken!
  xo Charlotte
  aliceroxy

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke producten allemaal!
  Zelf hou ik ook van de Nivea lip butters.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben ook net aan mn laatste flesje Snow fairy begonnen, echt snoepjes achting! En de Kiehl's balm kreeg ik van mijn Secret Santa en zit nu al standaard in de handtas!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben ook net aan mn laatste flesje Snow fairy begonnen, echt snoepjes achting! En de Kiehl's balm kreeg ik van mijn Secret Santa en zit nu al standaard in de handtas!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Toffe producten, er zitten zeker nog enkele tussen die op mijn lijstje staan om uit te testen...
  Ikzelf ben ook supertevreden over de lippenbalsem van Khiels, zalig productje, en je hebt er haast niets van nodig.
  Als ik nog een absolute winter essential hieraan mag toevoegen, is het voor mij de Complete Comfort Creme van MAC. Mijn huidje wilt geen andere! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh die van MAC ken ik niet, ga er eens voor uitkijken!

   Verwijderen
 25. Al die leuke producten!
  Liefs,
  Amélie
  http://bagsandchocolate.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat ben ik jaloers van je Snow Fairy! Elke keer ik de Lush binnenstap ik ie uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake