Mogelijk gemaakt door Blogger.

Escada Cherry In The Air

En we zijn alweer vertrokken met sneeuw en temperaturen onder het vriespunt, ik heb het nu echt wel een beetje gehad! Niets aan te doen natuurlijk, maar dan zorgen we vandaag voor een beetje lente hier op de blog!
Met het heerlijke nieuwe parfum van Escada, Cherry In The Air, is het echt wel een beetje lente!



Elk jaar opnieuw is het uitkijken naar de nieuwe geuren van Escada en deze wordt vast en zeker een collector's item!
De heerlijke nieuwe Limited Edition lente- en zomergeur Cherry In The Air is geïnspireerd op de friszoete geur van kersenbomen in volle bloei.

Escada heeft de heerlijke geur van kersen op een frisse en luchtige wijze in een parfum kunnen weergeven, door de combinatie van sappig rood fruit en een zalig akkoord van marshmallow!

Topnoten: superrijpe zwarte kersen en sappige zomerse frambozen, met een vleugje frisse mandarijn!
Hartnoten: gardeniabloemblaadjes met kokosorchidee en warme vanille, in combinatie met de noot van marshmallow (die via een bloemmolecuul wordt opgewekt).
Basisnoten: warm sandelhout, eiken en muskusnoten

De flacon ziet er ook heel leuk uit! Hij heeft dezelfde vorm als alle lente- en zomergeuren van Escada, en komt in de kleur rood-roze. Heel leuk vind ik de elegante kersenprint op de flacon, en ook de rode kersenstrik, die je trouwens ook als ring kan dragen!!
Ook het doosje zelf heeft een leuke illustratie, die je zo meeneemt naar de zomer!

Ik ben fan van de geur! Heel licht en fris, heb hem nu al regelmatig gedragen, maar hij wordt vast en zeker mijn favoriet tijdens de zomer!!
Wat denken jullie van deze nieuwe geur?
Petra x

Escada - Cherry In The Air
Eau de Toilette 30ml - €39   50ml - €54   100ml - €68
Body Lotion 150ml - €22
Verkrijgbaar sinds januari 2013