zaterdag 20 april 2013

Mickey, Minnie & some Real Techniques

Ik was al eventjes aan het nadenken enkele nieuwe make-up brushes aan te schaffen. Aangezien heel bloggersland de Real Techniques van Samantha Chapman geweldig vind, was ik eerlijk gezegd ook wel benieuwd ernaar. Ja inderdaad, ik geef toe, blogs make me buy stuff!!
Maar ik had ze wel nodig hoor, ik heb verder enkele gewone brushes van Ici Parix XL, Hema en Essence, ben er wel tevreden van en gebruik ze al een tijdje, maar het was tijd voor wat uitbreiding!Ik wist dat ze verkrijgbaar waren bij iHerb.com en toen ik ook zag dat ze er de Mickey Mouse zeep van Method verkochten,stond al even op mijn wishlist maar wist niet waar ik eraan kon geraken, wist ik zeker dat ik een bestelling moest maken!
Ik moest wel enkele dagen geduld hebben want de Method handzeep was out of stock, maar toen ze dinsdagavond terug beschikbaar waren, vlogen ze mijn winkelmandje in! Ze kostten trouwens ongeveer €3 per stuk.

Voor de brushes ging ik voor de Powder Brush en de Blush Brush. Ik gebruikte ze nog maar juist vandaag, dus er komt binnenkort wel nog een artikeltje aan over mijn bevindingen. Ze kostten ongeveer rond de €7 per stuk.

Ik ben supertevreden met de service van iHerb.com, de levering was supersnel, ik bestelde dinsdagavond en vrijdagmorgen mocht ik het pakketje al in ontvangst nemen. De zeep zat apart verpakt in een zak, hoewel die wel een beetje uitgelopen was, zorgde toch voor bescherming van de rest van mijn spullen.
Ik moest ook geen douanekosten betalen, oef, want bij een eerdere bestelling uit de US, was ik toch een pak geld kwijt.

Kenden jullie deze webshop al? En hebben jullie al Real Techniques of er al van gehoord?
Petra x

29 opmerkingen:

 1. Mijn kwasten zijn ook zeker aan vervanging toe dus ik denk dat ik deze ook een keertje ga bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk aankopen. Gelukkig hoef je niet duane te betalen...yes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo schattig die disney producten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die Method zepen wel tof!!!! rieken ze ook goed?
  Yup, heel bloggersland heeft de real technique borstels, dus dat mocht nie ontbreken he in jouw collectie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, inderdaad ;)
   Ze ruiken heel erg goed, de Mickey naar citroensnoepjes, de Minnie is aardbei, dus wel een stuk zoeter!

   Verwijderen
 5. Ik wil die blush brush ook nog! Heb enkel de Expert Face Brush en die is ook héél prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb mij onlangs ook real techniques kwasten aangeschaft, ik ben er echt supertevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my, waarom ken ik iHerb nog niet? Ze hebben er ook Physicians Formula! Net mezelf beloofd dat ik in juni een bestelling mag plaatsen :-) Woop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, had je beter gestuurd, konden we samen bestellen!! Misschien dat ik tegen juni nog wat wil uitbreiden met mijn brushes, dus hou me op de hoogte ;)

   Verwijderen
 8. De eyeliner brush van Real Techniques vind ik ook een echte aanrader !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben echt superfan van de RT kwasten, hun setting brush is mijn favoriet, super voor concealer maar ook highlighter of plaatselijk poeder aan te brengen, ik heb er ondertussen al 2 exemplaren van

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om weten, ik breng mijn concealer altijd met mijn vingers aan, maar als hij ook goed is voor highlighter en poeder wil ik hem wel ;)

   Verwijderen
 10. De RT brushes zijn zo fijn ! Love them !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hihi, de zeep flacons zijn geweldig! En de RT's natuurlijk ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooh die Disney zeepjes, love it!;D

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoe schattig zijn die zeepjes!!! En idd RT brushes heb er al veel van gehoord en vind de prijs reuze meevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die Real Technique brushes moeten écht goed zijn, ik hoor er alleen maar positieve dingen over!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De website kende ik nog niet.
  Met die Amerikaanse websites heb ik altijd schrik voor douanekosten...
  Ook is het leuker om samen te kunnen bestellen (verzendingskosten delen).
  Van Real Techniques heb ik al veel en vaak dingen gehoord, maar zelf heb ik er nog niks van in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke items heb je geshopt! Ik kende de shop nog niet. Leuk geprijsd ook en fijn dat je eens geen last had van hoge douanekosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb ook real technique brushes besteld via dezelfde website, maar die van mij komen maar niet aan.. :( Ben al een dikke week aan het wachten. Had jij ook gewoon standaard DHL levering gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had ook gewoon standaard levering. Heb je geen trackingscode doorgekregen? Hopelijk krijg je ze snel aan, keep me posted!

   Verwijderen
  2. Nee, je kan die standaard levering niet tracken bij DHL. Echt jammer, ik keek er zo naar uit die brushes te proberen. Nu zag ik op hun facebookpagina ook wel veel klachten van anderen die na maanden nog niets ontvangen hebben :(

   Verwijderen
  3. Raar, want ik heb nog net eens naar mijn mailtjes gekeken, en ik had een mailtje van iherb gekregen toen mijn pakketje verzonden was met mijn order number, en daarin stond ook een tracking number van DHL express international en ik kan er nu ook nog op klikken en alle info staat erop! Heb je dan geen mailtje gekregen dat je pakket al verzonden is?

   Verwijderen
 18. Ja, ik heb een mail gehad dat het verzonden is (vorige week maandag). Maar in de mail zelf staat ook 'Tracking URL is not available'. Nog maar even afwachten..

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram