Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty loves hydratation & soft skin

We zijn alweer halfweg mei, wat wil zeggen, jullie hebben nog maar tot zondag 19 mei, middernacht, om de nieuwe Deauty box te bestellen, een verrassingsbox vol heerlijke beautyspulletjes. Op hun facebook-pagina geven ze af en toe al een kleine hint over wat er in de nieuwe box zal zitten, zo lieten ze al weten dat er alweer een leuk product van Avène in zal zitten (jeeej, love Avène), én dat er ook een make-upproduct zal in te vinden zijn, whoopwhoop!!
Maar nu, de inhoud van de Deauty box van vorige maand, die helemaal in het teken staat van hydratatie, bescherming en uiterste zachtheid!



♦ Vanessa Tugendhaft - Les Eaux Diamantées - Or Blanc Parfum
Het eerste wat me opviel in de nieuwe box, was deze heerlijke parfumroller, handig voor on-the-go, van Vanessa Tugendhaft, Belgische juwelenontwepster die met enkele parfums diamanten voor iedereen toegankelijk maakt.
Or Blanc is een delicate bloemengeur met houtachtige toetsen van vijgen, jasmijn en oranjebloesem. Als topnoten ruik je bergamot, roze peper en munt. En aan de basis ligt zacht hout, witte muskus, mos en amber. Een geurcombinatie waar je happy van wordt, zeker dankzij enkele van mijn favoriete ingrediënten zoals vijgen en oranjebloesem, yum!!

♦ Payot - Hydra24
Een merk dat ik nog niet kende, altijd leuk om zo eens een luxemerk uit te kunnen testen!
Deze Hydra24 van Payot is een rijke, romige crème, perfect voor de huid die er behoefte aan heeft om gehydrateerd en verzacht te worden. Bevat een natuurlijk honingextract en het extract van Baicalensis wortel, een krachtige antioxidant. Ideaal voor een intense hydratatie en langdurig comfort. Je kan hem 's ochtends of 's avonds gebruiken! Perfect voor die aanhoudende koudere temperaturen!
(Zit ik dit artikel te typen, en merk ik dat ik een foto vergeten nemen heb van de Payot crème, boehoe! Regen en donkere dagen, dus niet ideaal om een foto te maken, dus dan maar over naar een algemene foto en die een beetje te croppen, sorry!!)

♦ Eucerin - DermatoClean Miscellaire Reinigingslotion
Ik hou nogal van mijn Bioderma Sensibio H2O als make-upreiniger, maar ik was wel heel benieuwd naar deze van Eucerin, want dat vind ik toch ook een fijn merk, zeker voor de gevoelige huid.
Het is een zuiverende lotion en gezichtstonic in één. De huid wordt gereinigd en blijft toch zacht en soepel. Is ook geschikt voor de ogen, zonder parfum, alcohol, kleurstoffen of parabenen. Mijn huid is alvast zuiver en schoon, ook waterproof make-up haalt hij er makkelijk af!

♦ Avène - Eau Termale Spray
Een gewone waterspray denk je, niets is minder waar! Dit is het beste van Avène in een flesje, vol heilzaam thermaal water met kalmerende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen. Hij is geschikt voor alle huidtypes en belooft zachtheid, zuiverheid en langdurige bescherming. Perfect bij roodheid in het gezicht, na het verwijderen van make-up, bij huidirritatie, na het scheren of epileren, bij zonnebrand, na het sporten of als je verfrissing nodig hebt!

♦ The Body Shop - Olive Body Butter
De Body Butters van The Body Shop, eigenlijk een soort cult-product die je eens moet proberen. Deze heerlijke Olive Body Butter bestaat uit cacaoboter, sheaboter en olijfolie, die niet alleen verzorgend en verzachtend is, maar werkt ook beschermend voor de huid. Hij gaat vochtverlies tegen, en dat wel 24u lang.
Hij ruikt heerlijk, en de mini-verpakking is niet alleen cute, maar ook heel handig!

Oh, en als kleine verrassing, kreeg je deze keer ook enkele leuke sheetmasks in je box, ze lijken misschien op snoepjes, maar je eet ze beter niet op! In aanraking met vocht, wordt zo een wit bolletje een katoenen gezichtsmasker, dat je kan gebruiken met je favoriete verzorgingsproduct om het zo heerlijk lang te laten intrekken. Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd, maar lees alvast op de Deauty website alle info over hoe aan de slag te gaan!

Een fijne inhoud, en dat voor €15, inclusief verzending! Ik blijf fan!! Hebben jullie deze ook besteld vorige maand, en wat vonden jullie ervan?
En gaan jullie voor de nieuwe box van mei? Haast jullie, je hebt nog de tijd tot 19 mei, middernacht, om hem te bestellen! Meer info op Deauty.be!
Petra x