zaterdag 25 mei 2013

L'Oréal Nude Magique CC Creams

Vandaag mijn ervaringen over de nieuwe Nude Magique CC Creams van L'oréal. Ik had nogal hoge verwachtingen van deze producten omdat ik nogal een BB Cream fan ben, dus ik was heel erg benieuwd naar de eerste CC creams in ons land.
Jammer genoeg ben ik niet tevreden (andere titels die in mij opkwamen bij het schrijven van deze review waren 'CC Cream gone bad' of 'How to look like a carrot')!
Kijk eens eventjes mee:

CC Cream, ofwel Color Correcting Cream, is de opvolger van de BB Cream. Hier ligt de nadruk vooral 'correcting' waarbij er vooral gewerkt wordt naar een egale teint, dankzij betere dekking en hydratatie.
L'Oréal bracht niet één maar twee CC Creams op de markt, Anti-Redness, een groene teint voor de huid die last heeft van roodheid, en Anti-Fatigue, een abrikooskleurige teint tegen tekenen van vermoeidheid.

Ze bevatten beide een spf 12 en zouden zorgen voor 24u hydratatie, maar ook voor een egale dekking en een mooie glow. Ze bestaan uit smart pigment capsules die veranderen in foundation, waarbij de abrikoos-crème ervoor zorgt dat je er wakkerder en frisser uitziet, en  de groene versie roodheid neutraliseert.
Nu gaan ze voor mij beide de mist in, want ze zien er allebei héél erg oranje uit. De anti-fatigue nog meer dan de anti-redness.

Als ik er dan eentje zou moeten kiezen, dan zou ik voor de groene variant gaan, die kan je eventueel nog aanbrengen op rode vlekjes en puistjes en dan daarboven je foundation opdoen voor een egaal effect, maar eigenlijk kies je dan beter voor een gewone groene concealer.
De oranje versie is gewoon euh, oranje, so don't go there please!!

Ik vind het heel erg jammer, want L'Oréal is een heel fijn merk met tal van toppproducten. Hopelijk herzien ze dit product nog, en komt er later toch nog een betere variant in de winkels!
Hebben jullie ze al geprobeerd, in de winkel of thuis, en denken jullie er net zo over?
Petra x

L'Oréal Nude Magique CC Cream - 30ml - €13.99
Verkrijgbaar bij de drogist

31 opmerkingen:

 1. Ik heb de oranje versie geprobeerd nadat hij in mijn deautybox zat. Wat was ik teleurgesteld als ik hem opdeed. Zo oranje dat hij wordt!!
  Ik voelde me net Snooki uit Jersey shore

  Kisses Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de groene ook liggen en ik vind die ook verschrikkelijk. 'How to look like a carrot' is inderdaad de beste omschrijving! Jammer wel want ik had ook hoge verwachtingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gisteren nog maar een review geschreven over deze producten en mijn ervaring is ook verre van positief, jammer:(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn precies wel een grote fail, ik heb nog niemand er postiefs over horen zeggen :s. Zo spijtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is zo raar dat deze op onze markt zijn verschenen.. Jammer dat de groene ook zo is. Had gedacht dat die misschien iets beter zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik snap het echt niet waarom ze dat gedaan hebben!!

   Verwijderen
 6. Jammer he! Ik had er zoveel van verwacht.. Vooral die oranje variant is echt vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond ze ook helemaal niet fijn... to orange!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hier nog geen enkele positieve review van gelezen. Beetje een gemiste kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. IK had ze in de winkel geswatcht... Erg donker allebei en my god die oranje kleur... :S

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik dacht ook eerst - ieuw zo oranje! - maar je moet hem mengen met een dagcrème! Dan echt content van!

  Isa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goh, dat oranje is er toch echt wel op hé :D
  Ik snap eigenlijk niet dat ze zoiets durven op de markt brengen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze willen te snel met iets nieuws komen. En dan gaat het eigenlijk gewoon de mist in! Dat ze het voorlopig maar met BB houden ;) Leuk om gewaarschuwd te zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mja, ik heb er ook geen goede ervaring mee. De groene is iets beter, maar op zichzelf is hij absoluut niet dekkend voor mij dus dan gebruik ik liever een gewone BB of foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oei oei, hopelijk halen ze die snel uit de rekken. Er is precies niemand die deze goed vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Spijtig, ik was er ook benieuwd naar! Ben je al een goede CC cream tegengekomen?
  Naomi, x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Clinique is echt super!! Ik heb de drie kleuren in samples-potjes, en ik ben dol op de Light versie, die ga ik me zeker in fullsize aanschaffen!

   Verwijderen
  2. Bedankt! Clinique heeft echt zo'n goede producten :)
   Naomi, x

   Verwijderen
 16. oooooh my, dit smeer ik van mijn leven niet op mijn gezicht, tenzij ik voor wortel ga tijdens een verkleedpartijtje ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik begrijp echt niet waarom ze die oranje CC Cream hebben gelanceerd, verschrikkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De groene valt al bij al nog mee als je een rode huid hebt, of als je rode plekken wil verdoezelen. Maar zoals ik hier al eerder las, moet je hem effectief gebruiken met een ander product, omdat hij inderdaad niet goed genoeg dekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik gebruik de groene variant nu een tijdje en ik ben wel laaiend enthousiast: het dekt dan wel niet als een foundation maar dat hoeft voor mij ook niet op doordeweekse dagen. Het geeft mij wel een egale stralende huid en ziet er ook heel natuurlijk uit en dat is wat ik het mooist vind, een foundation geeft al snel een etalagepop uitstraling. Op de plekken die ik wat extra wil verdoezelen doe ik eerst een klein beetje concealer en dan de CC-cream op mijn hele gezicht. Het is het eerste product die ik ben tegengekomen die mijn roodheid op een natuurlijke manier verdoezelt. Dus hier eindelijk een positief geluid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah super, leuk om horen!! Ik moet hem nog maar eens een tweede kans geven!

   Verwijderen
  2. Ik ben er ook heel positief over! Ik gebruik hem wel over mijn dagcrème, maar weet niet of dat zo veel verschil maakt. De roodheid van mijn wangen verdwijnt, en ik zie er helemaal niet oranje uit!

   Verwijderen
  3. Ik ben ook supertevreden over de groene variant. Ik vind hem zelfs beter dan mijn foundation van Estée Lauder... Ik zou hem zeker opnieuw kopen!

   Verwijderen
 20. Ik ben ook erg blij met de groene versie. Werkt magisch. Je moet het alleen niet met je vinger uitsmeren maar met een kwastje deppen op de plekken waar je rood bent. Met je vingers wordt ie idd oranje maar met kwast totaal niet!!! Nooit meer rood in mijn gezicht terwijl ik maar heel weinig gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
 21. alleen maar negatieve reacties. Wat jammer! Ik heb Anti redness (groene variant) geprobeerd in de winkel. Over mijn dagcrème heen. Corrigeert prima. Wordt bij mij niet oranje. Ik ben een wintertype en de crème is mooi egaal en absoluut niet oranje. Heb het gekocht en draag het nu elke dag over mijn dagcrème voor gevoelig huid van L'Oréal. Niks aan de hand. Mooie egale huid en blijft mooi zitten. Ben heel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake