Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty Mei 2013

Zijn jullie al helemaal verkocht aan de Deauty beautyboxen? Vandaag nog de laatste kans de volgende box te bestellen, so hurry now!!
Ik ben alvast benieuwd! Bij de vorige box werd er volop uitgekeken naar de zomer, én deauty stopte er ook enkele make-up spulletjes is, wat toch op velen hun verlanglijstje stond!! Kijk eens eventjes mee naar de box van mei:



♦ Klorane - Shampoo met haver (100ml - €5)
Deze shampoo van Klorane is geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid en de meest kwetsbare haren. Hij is erg zacht voor je haar, perfect dus voor de zomer wanneer je haar afziet door de warmte van de zon, het zoute zeewater, droog door de wind, chloor, enz.
De shampoo herstelt waar nodig en hij bevat geen agressieve chemische middelen om je haar schoon te krijgen.
Ook al is de zon nog niet zoveel van de partij geweest, ik heb deze al helemaal opgebruikt! Hij was heel aangenaam voor mijn haar, al moest ik er achteraf zeker een conditioner bij gebruiken, maar dat doe ik altijd! Een aanrader, zeker handig in dit kleine formaat om mee te nemen op vakantie!

♦ Avène - Herstellende After-Sun Lotion (50ml - Full size 200ml - €15.70)
Je moet je huid beschermen met zonnecrème als je in de zon komt, maar achteraf je huid verzorgen is minstens even belangrijk! Niet alleen om je mooie kleurtje zo lang mogelijk te houden, ook voor de soepelheid en de gezondheid van je huid!
Perfect daarvoor is de herstellende after-sun lotion van Avène, die de herstellende, kalmerende en verzachtende functies van het legendarische Eau Termale bevat. Verkoeling en instant zachtheid voor je huid, check!
En ook deze is in reisformaat, dus perfect om overal mee naartoe te nemen!

♦ Garnier Ambre Solaire - BB Cream SPF30 (50ml - €11.99)
Een BB cream en zonneproduct in één met deze BB Sun Cream van Garnier. Hij beschermt je huid tegen UV-stralen, tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering en tegen bruine vlekjes. Daarnaast verheldert en egaliseert  hij met een natuurlijk effect en geeft hij een intensief hydraterende werking, zodat je huid niet alleen gevoed en beschermd maar er ook gezond uitziet, ook in de zon!
Er volgt zeker nog een aparte review van dit product!

♦ Bo-Ho Green Revolution - Terracottapoeder (9g - €12.95)
Een echt make-upproduct in deze deauty box, eindelijk! En wat voor één, een 100% natuurlijk product zonder parabenen, minerale oliën, fenoxyethanol, PEG en andere opvullers die je een sunkissed skin en een gezonde gloed geeft!
Bo-Ho maakte dit natuurlijk terracottapoeder dat je laat stralen, de hele dag lang.
Hij ziet er heel erg mooi uit op je huid, breng een beetje aan op je voorhoofd, je neus en je jukbeenderen! Hij is heel gepigmenteerd, dus matig aanbrengen is de boodschap!

♦ Lamazuna - Gelaatsreinigingsdoekjes (2 st. - €4)
Een ecologische manier om je make-up te verwijderen, daar heeft Lamazuna de oplossing voor. Ecologische reiningsdoekjes die je kan wassen en daarna wel tot 300 keer kan hergebruiken. Even nat maken met warm water, enkele seconden op je ogen houden en vervolgens over je hele gelaat vegen. Weg make-up, onzuiverheden en overtollig talk.
Ik vind het idee heel erg leuk! Hij neemt mijn make-up heel goed af, voelt juist een beetje stroef aan op de huid, en mijn oogmake-up verwijdert hij niet zo grondig! Ook de oogmake-up gaat niet helemaal uit het doekje na het wassen!

Ik ben best tevreden over de inhoud van deze box! Vooral de bronzer vind ik top, maar ook de shampoo en de after-sun zijn hele fijne producten! Op naar de volgende, altijd leuk zo'n verrassing!
Wat denken jullie van deze?
Petra

Nog tot vandaag de tijd om de nieuwste box te bestellen, meer info vind je op de Deauty website.
En vanaf vind je er ook Deauty Deals, waarbij je producten kan shoppen met exclusieve kortingen!