woensdag 31 juli 2013

Sponsored Video: Vodafone Hashtag Holiday

Geen zomerreisje in het vooruitzicht? Waag dan zeker je kans bij de volgende actie!
Vodafone biedt de komende twee weken thuisblijvers de mogelijkheid om alsnog hun koffers te pakken voor de ideale vakantie.
Ter promotie van de Vodafone Alles-In-1 op Reis bundel, zodat vakantiegangers ook op reis goedkoop kunnen bellen, sms'en en internetten, introduceren ze nu het eerste sociaal reisbureau #Hashtag Holiday.
Daarmee kunnen reizigers op basis van de most-trending hashtags, gepost vanaf populaire bestemmingen, hun ideale vakantie kiezen.

Met de campagne Hashtag Holiday maken deelnemers kans op een reis in één van de 43 landen waar de Alles-In 1 bundel geldig is. Op hashtagholidays.nl kunnen deelnemers een hashtag kiezen en een reisgenoot uitnodigen. Vervolgens zoekt Vodafone een reisbestemming uit op basis van de hashtag populariteit op instagram en twitter. Het duo dat als eerste op elke donderdag incheckt, wint de Hashtag Holiday.


Sponsored by Vodafone

0 reacties:

Een reactie posten

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram