maandag 19 augustus 2013

Essie Bottle Service

Essie heeft altijd hele leuke kleurtjes nagellak! Voor de herfst gaan ze dit jaar voor donkere tinten rood, paars, blauw en grijs en kiezen ze ook voor metallic-tinten. Maar het is nog steeds zomer, dus vandaag toch nog even een felroze op de nagels met Essie Bottle Service van de Neon Collection.Bottle Service is een fel fushianeon kleurtje, dus opvallen doe je zeker met deze!
Het is een neon kleurtje en die brengen allemaal nogal doorzichtig aan, dus twee laagjes is een must, en hebben een nogal matte finish. De kleur is feller in het echt, maar neon is altijd moeilijk vast te leggen op foto.

Essie geeft als professionele tips mee:
- Breng eerst een basislak aan en daarna een laagje 'Blanc' om zo het neon meer glans te geven.
- Breng 2 lagen van je favoriete neonkleur aan.
- Zorg voor extra pit met een laagje topcoat.

Dus ik probeerde ook het witte Essie kleurtje Blanc uit. Op zich ook nog een leuk kleurtje. Ik ben meestal niet voor witte lakjes, doet met altijd aan tipex denken, maar toen ik het resultaat zag bij deze vond ik het wel nog leuk!

Ik probeerde de Bottle Service eerst zonder witte laag, wat ik best een mooi resultaat vond, en daarna met een laagje Blanc onder. Het geeft een iets lichter resultaat, maar ik zou het nu niet speciaal altijd aanbrengen met eerst een wit laagje eronder, wat vinden jullie?
Ik vind het een heel leuk roze kleurtje. Niet té fel neon maar toch heel zomers. Perfect voor zowel vingers als teennagels!
Boven: zonder Blanc - Onder: met Blanc


Wat denken jullie van het resultaat?
Petra x

Essie Bottle Service - Neon Collection - €10.99
Verkrijgbaar sinds juli 2013 bij Di, Kruidvat, Inno, ...

17 opmerkingen:

 1. ik zie het liever zonder de witte basislaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi, dat roze is heel mijn kleur! :) Wit vind ik minder, maar hier vind ik het nog geslaagd :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuke kleur!!! Ik ben vooral fan van het fel kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bottle service is mooi ! Wit vind ik wel draagbaar als basis voor nailart.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd, goed idee! Ik wou er binnenkort toch eens aan beginnen ;)

   Verwijderen
 5. De roze vind ik erg mooi en zomers. Wit vind ik ideaal voor nailart zoals Jill al aangeeft. Zou leuk zijn om hier striping tape op te doen en daaroverheen de roze aan te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het verschil niet echt heel groot ... Maar het is wel een mooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo wel leuk! Speciale finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kleurtje ! Essie nagelak werkt heel fijn vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bottle service is mooi & zomers, maar dan wel zonder de witte basislaag.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram