dinsdag 20 augustus 2013

Fa Shower + Lotion

Soms ook niet altijd even veel zin om je na het douchen in te smeren met een bodylotion?
Vooral in de winter doe ik dat niet graag, omdat ik dan heel snel mijn pyjama of kleren wil aantrekken wegens te koud! Nu is het ook niet altijd meer nodig dankzij de nieuwe Fa Shower + Lotion, een douchegel met bodylotion effect, verkrijgbaar in twee verschillende geuren, nl. Pomegranate en Advocado.Het is als het ware een douchecrème gecombineerd met bodylotion die de huid hydrateert en verzorgt.
De douchecrème is redelijk vloeibaar maar voelt toch heel romig aan. Schuimt lichtjes en mijn huid voelt niet alleen proper maar ook gevoed aan, ook na het afdrogen.

Beide geuren zijn heel aangenaam, de granaatappel is heel fris en fruitig, de advocado is iets lichter van geur maar ook heel verfrissend. De geur blijft toch ook wat hangen, niet overheersend maar is toch subtiel aanwezig.
Ik merk dat mijn huid toch zacht en gevoed aanvoelt na het douchen, maar ik zou de bodylotion toch niet elke dag weg laten, geeft toch iets meer een hydraterend gevoel en een heerlijke geur aan de huid, maar wel perfect op dagen dat je gehaast bent of helemaal geen zin hebt je achteraf nog met bodylotion in te smeren.

Wat denken jullie van dit product? Hebben jullie al een douchegel met bodylotion uitgeprobeerd?
Petra x

Fa Shower + Lotion - 250ml - €3.29
Verkrijgbaar bij de drogisterij en in warenhuizen

12 opmerkingen:

 1. Lijkt mij een fijne douchegel. Doet mij een beetje denken aan de douchecrème van Nivea in der tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed en lijkt me best handig, vooral voor haastige types zoals ik ;-) ik vergeet nl altijd bodylotion te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me fijn, heb zelf nog nooit zoiets geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, ik ben benieuwd naar de geuren! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al heel wat FA douchegels gebruikt, maar deze nog niet. Klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze gisteren voor het eerst gebruikt en ik moet toegeven ik had het een beetje vergeleken met de Nivea versie. I know fout van mij :-). Mijn eerste indruk is oké, maar ik heb toch nog een bodylotion gebruikt nadien. Misschien ook mede omdat ik pas terug ben van vakantie, dan is je huid toch altijd wel een tikkeltje droger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, kan er inderdaad wat mee te maken hebben!
   Ik heb de nivea nog niet geprobeerd dus ik kan niet echt vergelijken!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram